ZorgMies Maas en Peel biedt mantelzorgondersteuning

Over ZorgMies Maas & Peel

Ondersteunende mantelzorg en persoonlijke thuishulp in uw regio

ZorgMies Maas & Peel wordt gerund door Maaike van Oostrum, getrouwd met Martijn en moeder van dochter Wies.

“Nadat ik in 1996 afstudeerde aan de opleiding Activiteitenbegeleiding ben ik aan het werk gegaan. Ik was met mijn hart verknocht aan mensen met een verstandelijke beperking. Na enkele jaren kwam er een vacature in een verpleeghuis, de inhoud van de vacature paste me als een jas, alleen had ik nog nooit met ouderen gewerkt. Wat wilde ik eigenlijk? Ik heb mezelf die vraag gesteld en kwam tot de conclusie dat ik mensen gelukkig wil maken, dat we elkaars krachten gebruiken, dat we aan het einde van de dag terug kunnen kijken op een fijne en zinvolle dag. Een dag met een lach of met een goed gevoel, dat het fijn was. Dat gun ik iedereen dus ja,  ik wil werken met en voor mensen en dat maakt niet uit wat iemand wel of niet kan en hoe oud of jong iemand is.

"Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme, een gezonde dosis humor en werken vanuit mijn hart, het vermogen mag hebben om een mooi, lief, leuk en vooral een betrouwbaar team op te bouwen waar velen mensen uit Maas & Peel blij en gelukkig van worden"

In mijn functie als vrijwilligers- en welzijnscoördinator in een verpleeghuis merkte ik dagelijks dat mantelzorgers heel graag veel willen doen, maar dat het niet altijd haalbaar is. En dat zorg voor vader, moeder of partner zwaarder wordt, waardoor ze zoveel moeten zorgen, dat genieten van elkaar steeds moeilijker wordt. Toen ik hoorde en las over ZorgMies werd ik heel erg enthousiast. Mensen aan elkaar verbinden zodat iedereen er blij van wordt, is toch het mooiste wat er is. Dat maakt dat een zorgvrager en diens mantelzorger weer oprecht kunnen  genieten van elkaar.

Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme, een gezonde dosis humor en werken vanuit mijn hart, het vermogen mag hebben om een mooi, lief, leuk en vooral een betrouwbaar team op te bouwen waar velen mensen uit Maas & Peel blij en gelukkig van worden.

Ik ga ervoor! Wil je met met mee dan ontmoet ik je graag!

Ik ben bereikbaar via:

T   06 – 14 90 85 49