Aanvullende Mantelzorg in de regio Lingewaard met altijd een vertrouwd gezicht

Over ZorgMies Lingewaard

De aanvulling op de thuiszorg in de gemeente Lingewaard

Wie ben ik?
Mijn naam is Paulien Holthuis en ik ben al meer dan 30 jaar gelukkig samen met de vader van mijn lieve studerende dochter. Ik ben violiste in een internationaal kamerorkest en ik haal hier heel veel plezier en voldoening uit. Ik wil mijn creatieve talenten combineren met mijn zorgzaamheid en organisatorische kwaliteiten. Iets voor iemand kunnen betekenen, niet alleen vanaf het podium maar ook dichtbij de mens.

Wat doe ik?
In een uitgebreide intake bespreek ik samen met u welke ondersteuning u nodig heeft. Op basis van uw wensen maak ik een match met een ZorgMies en/of -Siem. Vervolgens komt de ZorgMies op bezoek om met u kennis te maken. Na een positieve bevestiging van uw kant kan de ZorgMies starten.

"Ik wil mijn creatieve talenten combineren met mijn zorgzaamheid en organisatorische kwaliteiten. Iets voor iemand kunnen betekenen, niet alleen vanaf het podium maar ook dichtbij de mens."

De voordelen van ZorgMies:

• Zorg op maat (bij ziekte, revalidatie of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid of om op een prettige manier zo lang mogelijk te kunnen thuis wonen)
• Vaste ZorgMies/ZorgSiem
• Geen lange wachtlijsten
• Gezelschap, hulp in huis, begeleid vervoer, gezinshulp, mee naar concerten/theater, 24-uurszorg en slaap- en waakservice
• Ontlasten van de vaste mantelzorger

ZorgMiesen mogen geen medische handelingen uitvoeren. Zij zorgen juist voor aanvulling, het persoonlijke contact. Wij werken graag samen met de regionale thuiszorg.

Financiering:
Onze dienstverlening kan veelal worden gefinancierd vanuit een persoonsgebonden budget (pgb)

Contact:
ZorgMies Nederland heeft per regio een vestiging, zodat de afstand met uw ZorgMies klein blijft. Heeft u een zorg of hulp vraag of heeft u zin om als ZorgMies in de regio Lingewaard aan de slag te gaan, ik hoor het graag!
Het motto van ZorgMies Nederland is: “ZorgMies maakt je leven leuker”.

ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶