ZorgMies De Langstraat ondersteunt en ontzorgt. Wat voor zorgvraag u ook heeft wij gaan ermee aan de slag. Of het nu 2 uur per week is of 24/7.

Over ZorgMies De Langstraat

Ondersteunende Mantelzorg en Persoolijke Thuishulp

Mieke Boons van ZorgMies De Langstraat heeft een verpleegkundige achtergrond en als zodanig velen jaren ervaring in ziekenhuis, verpleeghuis en thuiszorg. Maar ook als mantelzorgster. Zo heeft zij ervaren dat ‘zorgen’ thuis heel belangrijk is voor alle partijen. Thuis kunnen blijven wonen in je eigen vertrouwde omgeving is een groot goed. Zij kijkt nu terug op mooie waardevolle jaren. Als licentiehouder bij ZorgMies Nederland voor regio De Langstraat staat zij nu voor ú klaar. Voor jong en oud!

“Als verpleegkundige stond ik dicht bij de patiënt. Ik denk daarbij terug aan mooie momenten. Blije gezichten en dankbare patiënten. Maar ook mijn mantelzorgperiode heeft me veel voldoening gegeven. ."

“Als verpleegkundige stond ik dicht bij de patiënt. Ik denk daarbij terug aan mooie momenten. Blije gezichten en dankbare patiënten. Maar ook mijn mantelzorgperiode heeft me veel voldoening gegeven. Later, als planner en relatiemanager in de zorg mistte ik het persoonlijk contact en het zorgen voor anderen.  

Gelukkig kwam ZorgMies Nederland op mijn pad. Ik heb daarin de organisatie gevonden die bij me past, thuishulp bieden die cliënten zich wensen. Ondersteunen en ontzorgen in de eigen omgeving waar ieder zich veilig en vertrouwt voelt. Mijn streven is ZorgMiesen te selecteren die betrokken zijn, betrouwbaar en empathisch. Met een hart voor zorg. Met als doel de perfecte match te maken. Weer blije gezichten te zien!”

ZorgMies De Langstraat ondersteunt en ontzorgt. Wat voor zorgvraag u ook heeft wij gaan ermee aan de slag. Of het nu 2 uur per week is of 24/7.

Alles met aandacht voor een goede balans.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Mieke om uw wensen te bespreken. U kunt haar telefonisch bereiken: 06-28404637 of per mail: delangstraat@zorgmies.nl  

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶