Welkom bij ZorgMies De Langstraat

Langer en prettig wonen in uw vertrouwde omgeving? ZorgMies De Langstraat biedt thuishulp en ondersteunende mantelzorg in de gemeenten Loon op Zand, Waalwijk, Heusden en Dongen. Meer informatie over persoonlijke zorg aan huis, aanvullend op de thuiszorg? Neem vrijblijvend contact op.

Mieke Boons

Als verpleegkundige stond ik dicht bij de patiënt. Ik denk daarbij terug aan mooie momenten. Blije gezichten en dankbare patiënten. Maar ook mijn mantelzorgperiode heeft me veel voldoening gegeven.

Gezelschap in De Langstraat

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies De Langstraat biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeenten Loon op Zand, Waalwijk, Heusden en Dongen.

Hulp in Huis in De Langstraat

Langer thuiswonen in de regio De Langstraat kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies De Langstraat of zelf een recensie schrijven.

 • Een positieve, eerlijke en betrokken zorgaanbieder!
  Wij waren op zoek naar 'persoonlijke verzorging' voor onze gehandicapte dochter. Ondanks het feit dat Zorgmies met name zorg aanbiedt rondom het sociale aspect, deed Henk zijn uiterste best een zorgverlener te vinden die aan onze wensen voldeed. En ... dit lukte. Helaas gaat zorgverlener nu andere studie volgen. De open en eerlijke gesprekken met Henk waren heel plezierig. En als hij geen oplossing had, dan probeerde hij mij op een ander spoor te zetten om toch de hulp te vinden die we nodig hebben. Als moeder voelde ik me altijd heel erg gesteund! Hoop in de toekomst weer met Zorgmies te kunnen samenwerken....
  Margaret
  Review voor ZorgMies De Langstraat
 • Het voelde alsof ze hier gewoon thuis hoorden.
  Veel persoonlijke aandacht. In alle rust gingen de dagelijkse activiteiten gewoon door. Even rusten, kopje koffie drinken. Samen een spelletje doen, wandelen en een terrasje pakken, naar muziek luisteren. Mijn vrouw had intussen tijd dingen voor zichzelf te doen: gewoon in huis, boodschappen doe of even een bezoekje bij vrienden.
  Jos Bekkets
  Review voor ZorgMies De Langstraat
 • Erg goede ervaring
  Communicatie prima Uitleg werkwijze prima Juiste keuze Zorgmies Mijn moeder vond het erg prettig en fijn.
  Yvette
  Review voor ZorgMies De Langstraat
 • Stukje levensvreugde met ZorgMies
  "Elke week kijkt mijn moeder (op deze foto) uit naar een fijne middag met haar nieuwe vriendin/maatje die ze via ZorgMies heeft leren kennen. Hierdoor heeft/behoud ze een stukje levensvreugde in deze soms best moeilijke levensfase. Fijn om mijn moeder zo te zien, het doet me goed ❤️"
  Dochter mw v Dooren
  Review voor ZorgMies De Langstraat
 • ZorgMies is top!
  Als mantelzorgmakelaar en clientondersteuner wlz heb ik regelmatig contact met Zorgmies De Langstraat en Zorgmies regio Vught-de Meierij. Mijn klanten en ik hebben tot nu toe alleen maar hele positieve ervaringen. Zeer betrokken zorgverleners en de organisatie doet er echt alles aan om op hele korte termijn de zorgvraag in te vullen.
  Jolanda
  Review voor ZorgMies De Langstraat
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in De Langstraat

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies De Langstraat kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in De Langstraat

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies De Langstraat ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in De Langstraat?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in De Langstraat

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies De Langstraat brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in De Langstraat

ZorgMies helpt gezinnen in De Langstraat. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in De Langstraat

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies De Langstraat  biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶