Mantelzorgondersteuning voor uw naaste(n) in ZorgMies Amstelveen

Over ZorgMies Amstelveen

Langer zelfstandig thuiswonen in Amstelveen en ondersteuning voor overbelaste mantelzorgers

ZorgMies Amstelveen levert mantelzorgondersteuning op maat. Wij werken nauw samen met vestiging Amsterdam om de beste oplossing voor uw zorgvraag te bieden. Bent u op zoek naar extra ondersteuning in en om het huis voor jong en oud zodat u prettig thuis kunt blijven wonen, ZorgMies Amstelveen heeft geen wachtlijsten en staat direct voor u klaar.

Onze ambitie is ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven in de voor hun bekende en vertrouwde thuisomgeving. Liefdevolle ZorgMiesen, die hiervoor speciaal door ons zijn geselecteerd en die tijd nemen voor persoonlijke aandacht, bieden daarbij ondersteuning. Wij laten ons bij de invulling van de hulpvraag altijd leiden door de wensen van de cliënt. Vervolgens komen wij met een maatwerkoplossing.

"ZorgMies Amstelveen maakt het leven leuker!"

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag dat wij met u meedenken, neemt u dan gerust contact op.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer:  020 – 22 59 411 of stuur een mail naar:  amstelveen@zorgmies.nl

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen en deze af te stemmen op uw persoonlijke situatie. U kunt ook vrijblijvend kennismaken door uw gegevens achter te laten via de onderstaande button. Wij zullen de mogelijkheden en de kosten vrijblijvend met u doornemen. 

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶