Maak kennis met Gaby Verbeek, ZorgMies Alphen aan den Rijn mantelzorg ondersteuning

Over ZorgMies Alphen a/d Rijn

Thuishulp, aanvullend op de reguliere thuiszorg in Alphen a/d Rijn, Aarlanderveen en Zwammerdam

Ik zal mij even voorstellen; Mijn naam is Gaby Verbeek, ik ben 38 jaar oud en al 20 jaar samen met mijn grote liefde John Westdijk. Samen hebben wij een prachtige zoon Kick van 10 jaar oud.

In anderhalf jaar tijd ben ik drie keer geopereerd. Mijn laatste operatie was in Maart 2020. Het was een zware operatie en het advies was om echt 6 weken rust te houden. 6 weken zorgverlof zat er voor John niet in. Covid-19 was inmiddels ook in Nederland en de lock-down werd aangekondigd, daardoor wist ik even niet meer hoe ik, zonder hulp van mijn familie en buren, de boel thuis draaiende moest houden.

Uiteindelijk kwam ik via een kennis bij ZorgMies terecht. Een organisatie die, verdeeld over diverse regio’s in Nederland, zorg biedt om mantelzorgers te ontzorgen. Er kwam een (Zorg)Mies in huis om mij en mijn gezin te helpen!

"Door mijn eigen ervaring, was ik zo enthousiast over de zorg die ZorgMies aanbiedt, dat ik dit iedereen gun!"

Fantastisch, het huishouden bleef draaien, boodschappen werden gedaan en er werd gekookt en ook mijn zoon kreeg de extra aandacht die ik hem op dat moment niet kon geven. Iedereen heeft de behoefte aan de drie “R-en”, te weten Rust, Reinheid en Regelmaat. Onze (Zorg)Mies zorgde hiervoor, dit was precies wat ik op dat moment nodig had!

Door mijn eigen ervaring, was ik zo enthousiast over de zorg die ZorgMies aanbiedt, dat ik dit iedereen gun! Daardoor ben ik in gesprek gegaan met ZorgMies Nederland en inmiddels per 1 september 2020 gestart met dit prachtige initiatief in de regio Alphen aan den Rijn.


ZorgMies Nederland heeft per regio een vestiging, zodat de afstand met uw ZorgMies klein blijft.


Mijn drijfveer is ondersteuning bieden vanuit het hart, niet in hokjes denken en een 5-sterren service bieden. Van koffie drinken en naar de cliënten luisteren, wandelen, fietsen tot ramen zemen en de bedden verschonen. Inmiddels staan er meer dan 50 lieve en ervaren Miesen in de regio Alphen aan den Rijn klaar, om u en uw naasten aandacht te geven en te ondersteunen.


Ik wil met ZorgMies Alphen aan den Rijn groot worden door klein te blijven. Onze cliënten en/of mantelzorgers verdienen 100% persoonlijke aandacht en mantelzorg. Niemand is een nummer!

Bent u net zo enthousiast geworden als ik, bel dan naar 0634082373 of mail alphenaandenrijn@zorgmies.nl. Je kunt ook op de onderstaande button klikken. Vul het formulier in en krijg vrijblijvend informatie over de kosten en wat wij voor uw zorgvraag kunnen betekenen.

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶