Tips voor mantelzorgers tijdens vakantie respijtzorg vervangende mantelzorg

Webinar: Tips voor mantelzorgers tijdens de zomervakantie

Soms heb je als mantelzorger even tijd voor jezelf nodig. Nu de zomervakantie in zicht is en wij weer op reis kunnen, is het natuurlijk fijn om even te ontspannen. Maar kan dat wel? Wie zorgt er dan voor je naaste(n)?

Vrijdag 2 juli om 10:00 uur geeft Dr. Naomi Dongelmans, auteur van ‘De Vrolijke Mantelzorger’ een webinar met tips hoe je als mantelzorger met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Daarnaast zal zij meer vertellen over:

  • Wat je kunt doen om de kans op burn-out te verkleinen
  • Hoe je door overzicht meer tijd kunt creëeren
  • Hoe je met deze simpele maar effectieve technieken direct stress vermindert en meer focus creëert

Jeannette Kooiman & Margriet Melles, oprichters van ZorgMies Nederland, zullen tijdens de webinar meer vertellen over het inzetten van vervangende mantelzorg (respijtzorg). Aan het einde van de webinar zal er ruimte zijn om vragen te stellen aan Naomi Dongelmans.

Wil jij deze webinar niet missen? Klik hier en schrijf je in!
Geen tijd om de webinar bij te wonen? Je kunt hem gelukkig terugkijken! Schrijf je in en krijg na afloop een link via de mail waarmee je de complete webinar kunt bekijken en luisteren.

Over Dr. Naomi Dongelmans
Naomi is huisarts sinds 2007, best-seller auteur, internationale spreker, coach en danseres. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van dementie als huisarts maar ook als kleindochter van twee oma’s met Alzheimer. Ze heeft gezien wat voor impact de ziekte op de patiënt en omgeving heeft. Zeker als de mantelzorger ook al op leeftijd is, zoals in het geval van haar opa, kan het soms extra zwaar worden. Daarom heeft ze zich toegelegd op begeleiding van mantelzorgers, maar ook op de preventie van dementie. Tevens is Naomi eigenaar van ZorgMies Maastricht.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶