ZorgMies De Langstraat ondersteunt en ontzorgt. Wat voor zorgvraag u ook heeft wij gaan ermee aan de slag. Of het nu 2 uur per week is of 24/7.

Nieuwe ZorgMies-vestiging!

ZorgMies blijft groeien. Het streven van Jeannette Kooiman & Margriet Melles (oprichters van ZorgMies Nederland) is dan ook om iedereen in Nederland te voorzien van aanvullende zorg bij hem of haar in de buurt. Daarom zijn zij ook trots om aan te kondigen dat er een nieuwe ZorgMies-vestiging is geopend: ZorgMies De Langstraat.

Mieke Boons start haar eigen ZorgMies-vestiging in de regio De Langstraat. Met haar verpleegkundige achtergrond en ervaring in de thuiszorg weet zij als geen ander hoe belangrijk goede zorg aan huis is voor alle partijen. Met deze kruiwagen vol ervaring gaat zij jong en oud voorzien van thuishulp in haar regio.

Wilt u meer informatie over de achtergrond van Mieke Boons of heeft u behoefte aan mantelzorgondersteuning in de regio De Langstraat? Bekijk de persoonlijke pagina van ZorgMies de Langstraat.

Start een ZorgMies-vestiging

Heeft u passie voor de zorg en wilt u net als Mieke een ZorgMies-vestiging starten bij u in de regio? Ga voor meer informatie naar zorgmies.nl/word-zorgondernemer/ en laat uw gegevens achter.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶