Gratis mantelzorgtas voor mantelzorgers

Ben jij mantelzorger en is jouw bordje overvol? En wat kan er van jouw bordje af? Vaak is dat meer dan dat je denkt én misschien nog belangrijker; haal het eraf voor het te laat is! Voor mantelzorgers heeft ZorgMies Midden-Limburg een mantelzorgtas.

In de mantelzorgtas vind je een handige set ‘Bordjevol‘ speelkaarten. Deze kaarten geven jou inzicht in wat jij nodig hebt als mantelzorger. Ook zitten er ‘Huppla-kaarten‘ in de tas waarmee vrienden/ bekenden concrete hulp aan kunnen bieden. Wel zo fijn, iemand uit jouw bekende kring! Wat krijg je nog meer? Informatie over een mantelzorgmakelaar. Dat is iemand die je kan helpen en alles weet over de zorgwetten (WLZ, WMO, ZVW enz.) en hoe je de (mantel)zorg gefinancierd krijgt, bijvoorbeeld vanuit een pgb; De wegwijzer van Mantelzorg.nl. Dit is de belangenvereniging van mantelzorgers en zij ondersteunen met kennis en daadkracht; een folder van Punt Welzijn, aan deze organisatie hebben de gemeenten Weert en Nederweert mantelzorgondersteuning uitbesteed. Deze mantelzorgtas krijg jij gratis en persoonlijk bezorgd.

Tas aanvragen? Bel met 06 – 42 94 86 07 of e-mail midden-limburg@zorgmies.nl

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶