Welkom bij ZorgMies Den Haag

Bent u op zoek naar extra hulp in en om het huis zodat u prettig thuis kunt blijven wonen? Of heeft u tijdelijk extra ondersteuning nodig in uw gezin? ZorgMies Den Haag helpt u graag en levert mantelzorgondersteuning op maat.

Het doel van ZorgMies Den Haag is om eenzaamheid te verkleinen en persoonlijke ondersteuning te bieden aan mensen die hulp nodig hebben. Daarom biedt ZorgMies een vaste thuishulp voor jong en oud die u helpt in het dagelijks leven. Dit doen wij als u eens per week (mantelzorg) ondersteuning nodig heeft, maar ook 24 uur per dag als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Een ZorgMies helpt bij praktische zaken en zorgt voor gezelligheid in huis. Denk daarbij aan samen boodschappen doen, een wandeling maken of het uitvoeren van licht huishoudelijk werk.

Heeft u vragen of wilt u het gewoon een keertje uitproberen? Dat kan natuurlijk. Ons motto is: “Kan niet, bestaat niet”, want iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht.

Meer informatie? Neem contact op met Elisabeth Koning van ZorgMies Den Haag via de onderstaande button.
ZorgMies Den Haag Elisabeth Koning Mantelzorgondersteuning en thuishulp in den haag

Elisabeth biedt ondersteuning in de gemeente Den Haag

03 mrt 2021

“Kan niet, bestaat niet”. Iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht”. Elisabeth Koning ZorgMies Den Haag is opgezet door Elisabeth van den Driest-Koning, getrouwd met Joost en moeder van dochter Josephine....

Lees meer →
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp

ZorgMies biedt ondersteuning die bij u past

Mantelzorgondersteuning die bij uw situatie past

Hulp in huis

Begeleid vervoer

24-uurs zorg

Slaap- en waakservice

Kies voor de voordelen van ZorgMies Den Haag

Meer informatie?

Neem contact op met ZorgMies Den Haag!

Lees de privacyvoorwaarden van ZorgMies Nederland.

Werken bij ZorgMies Den Haag?

Heeft u hart voor de zorg  en lijkt het u een mooi beroep om mantelzorgers te ondersteunen bij de zorg van hun ouder of kind? Bekijk de vacatures in de regio Den Haag.


Altijd een vestiging bij u in de buurt

Persoonlijke zorg in uw regio

ZorgMies is door bijna heel Nederland actief. Met vestigingen in verschillende regio’s door Nederland kunnen wij u voorzien van mantelzorg ondersteuning. 

Benieuwd wie uw contactpersoon in de regio is? Zoek hier direct op uw postcode of woonplaats.

Vind uw regio