Zilverhuis en ZorgMies slaan de handen ineen!

Zilverhuis en ZorgMies hebben een grote overeenkomst: ouderen ondersteunen zodat zij langer, zelfstandig thuis kunnen wonen. Dit was dan ook één van de redenen om de handen ineen te slaan!

Vanaf vandaag (maandag 1 maart) is het platform van ZilverHuis live en kun je hier terecht voor extra ondersteuning in en om het huis. Zo biedt het platform in vier categorieën diensten aan: woning, zorg & veiligheid, comfort & gemak en financiële dienstverlening. Andere dienstpartners die hier aan meewerken zijn TotaalSupport en De Woningwachter.

Op dienstenplatform zijn ook twee tools te vinden. Met de eerste tool, het Familiegesprek, hoopt ZilverHuis families te helpen. Hier vindt de platformbezoeker gespreksstarters om het (soms wat moeilijke) gesprek over ‘later’ tussen generaties te voeren. De tweede tool is de ZilverHuis check. Met de ZilverHuis check krijgt een bezoeker door het invullen van vragen direct inzicht in de geschatte kosten van woningaanpassingen en diensten voor langer zelfstandig thuiswonen.

Benieuwd naar het platform van Zilverhuis? Ga naar www.mijnzilverhuis.nl

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶