Zilverhuis en ZorgMies slaan de handen ineen!

Zilverhuis en ZorgMies hebben een grote overeenkomst: ouderen ondersteunen zodat zij langer, zelfstandig thuis kunnen wonen. Dit was dan ook één van de redenen om de handen ineen te slaan!

Vanaf vandaag (maandag 1 maart) is het platform van ZilverHuis live en kun je hier terecht voor extra ondersteuning in en om het huis. Zo biedt het platform in vier categorieën diensten aan: woning, zorg & veiligheid, comfort & gemak en financiële dienstverlening. Andere dienstpartners die hier aan meewerken zijn TotaalSupport en De Woningwachter.

Op dienstenplatform zijn ook twee tools te vinden. Met de eerste tool, het Familiegesprek, hoopt ZilverHuis families te helpen. Hier vindt de platformbezoeker gespreksstarters om het (soms wat moeilijke) gesprek over ‘later’ tussen generaties te voeren. De tweede tool is de ZilverHuis check. Met de ZilverHuis check krijgt een bezoeker door het invullen van vragen direct inzicht in de geschatte kosten van woningaanpassingen en diensten voor langer zelfstandig thuiswonen.

Benieuwd naar het platform van Zilverhuis? Ga naar www.mijnzilverhuis.nl

Vind je dit bericht leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op LinkdIn
Share on whatsapp
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶