Gratis Webinar De Vrolijke Mantelzorger

Webinar: ‘De Vrolijke Mantelzorger’

Zorg bieden aan je naasten is erg dankbaar, maar het kan ook heel zwaar zijn. Hoe combineer je de zorg naast je werk of het gezin? Dr. Naomi Dongelmans, schrijver van het boek De Vrolijke Mantelzorger’, reikt tijdens haar webinar mantelzorgers handvatten aan om stressvrij door het leven te gaan.

Huisarts Naomi Dongelmans, tevens eigenaar van ZorgMies Maastricht, werkt al jaren met mantelzorgers en weet dan ook heel goed wat hun valkuilen zijn. De taak van mantelzorger vervul je met veel liefde, maar kan een enorme last zijn op je schouders. Tijdens de gratis webinar van Dr. Dongelmans worden de volgende punten besproken:

  • de verschillen tussen stress, overbelasting en burn-out
  • de rol die leefstijl-factoren spelen
  • natuurlijke gezondheidsremedies voor het verlichten van chronische stress

Wil je deelnemen aan de gratis webinar t.w.v. €97,- op vrijdag 9 april om 10:00 uur? Klik hier om je in te schrijven.

Het boek ‘De Vrolijke Mantelzorger’

In het boek ‘De Vrolijke Mantelzorger’ omschrijft de auteur, huisarts Naomi Dongelmans, 7 strategieën om de beste zorg te verlenen bij dementie.
Drs. Naomi Dongelmans heeft als huisarts ruim 15 jaar ervaring met dementie en hun mantelzorgers. Dit inspireerde haar om een boek te schrijven: “In 2018 heb ik mijn eerste boek uitgebracht voor mantelzorgers van mensen met dementie. Ik had dit onderwerp gekozen om meerdere redenen: ik heb 2 oma’s gehad met Alzheimer, en ik zag als huisarts heel veel mantelzorgers toenemend stress ervaren. Velen liepen zelfs tegen een burn-out aan,” vertelt Naomi. Het boek ‘Reinvigorated Caregivers’ werd een ware bestseller. Toch besloot zij het boek in het Nederlands uit te geven. Zo geeft Naomi aan: “Als je als mantelzorger al onder enorme druk en stress staat, dan is het gewoon veel fijner om het boek in het Nederlands te kunnen lezen.”

Heb jij te maken met dementie en wil jij graag het boek ‘De Vrolijke Mantelzorger’ van Drs. Naomi Dongelmans bestellen? Goed nieuws! Als je ‘ZorgMies’ als code invoert krijg je €5,- korting.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶