WIlverklaring palliatieve zorg en familiegesprek

Webinar: Euthanasie, wilsverklaringen & dementie

Ziekte en ouderdom gaan vaak gepaard met verlies van mobiliteit en autonomie. Je kunt daardoor afhankelijk worden. Maar wat zijn jouw zorgwensen? Wil je nog wel gereanimeerd worden? Meer dan 80% van de mensen besteedt meer tijd aan het plannen van zijn of haar vakantie, dan aan het plannen van hun leven ten aanzien van hun (laatste zorg)wensen. Wat zijn jouw laatste wensen?

Dr. Naomi Dongelmans vertelt tijdens haar webinar op 9 juli om 10:00 uur waarom het zo belangrijk is om plannen te maken voor de toekomst – niet alleen voor jezelf, maar ook voor je familie. Bij welke instantie(s) kun je terecht voor informatie over dit onderwerp? Hoe ga je het gesprek aan met je familie? Naomi bespreekt het allemaal tijdens de webinar. Ook zullen er twee gastsprekers aanwezig zijn:

  • Dorina van Beek, oprichter Voor-Morgen.nl, zal tijdens de webinar vertellen hoe je als ouderen of chronisch zieke de regie in handen kunt houden door het opstellen van een digitale wilsverklaring.
  • Zilverhuis schuift aan tijdens de webinar om te vertellen over de tool ‘Het Familiegesprek’.

Schrijf je in voor de webinar!
Wil jij deze webinar niet missen? Klik hier en schrijf je in!
Geen tijd om de webinar bij te wonen? Je kunt hem gelukkig terugkijken! Schrijf je in en krijg na afloop een link via de mail waarmee je de complete webinar kunt bekijken en luisteren.

Over Dr. Naomi Dongelmans
Naomi is huisarts sinds 2007, best-seller auteur, internationale spreker, coach en danseres. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van dementie als huisarts maar ook als kleindochter van twee oma’s met Alzheimer. Ze heeft gezien wat voor impact de ziekte op de patiënt en omgeving heeft. Zeker als de mantelzorger ook al op leeftijd is, zoals in het geval van haar opa, kan het soms extra zwaar worden. Daarom heeft ze zich toegelegd op begeleiding van mantelzorgers, maar ook op de preventie van dementie. Tevens is Naomi eigenaar van ZorgMies Maastricht.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶