webinar blij brein blij buikje zorgmies nederland mantelzorg ondersteuning aanvullende mantelzorg

Webinar: Blij buikje – Blij brein!

Wist je dat je eigenlijk twee stel hersenen hebt? Tijdens de webinar van Dr. Naomi Dongelmans leer je over wat de invloed van voeding is op je brein, je stemming, en hoe je met voeding de kans op dementie tot wel 80% kan verminderen.

Vrijdag 30 april om 10:00 uur kun je deelnemen aan de gratis webinar: Blij buikje – Blij brein. Geen tijd om deel te nemen maar wil je hem wel graag terugkijken? Ook dan kun je je inschrijven voor de webinar. Na afloop krijg je een link waarmee je de webinar kunt terugkijken.

Wat leer je tijdens de webinar?

  • wat een lekkende darm is
  • wat een lekkend brein is
  • wat de oorzaken zijn van lekkende darm en lekkend brein
  • wat de gevolgen zijn van lekkende darm en lekkend brein

Wil jij graag deelnemen aan de webinar? Klik hier om je in te schrijven.

Over Dr. Naomi Dongelmans
Naomi is huisarts sinds 2007, best-seller auteur, internationale spreker, coach en danseres. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van dementie als huisarts maar ook als kleindochter van twee oma’s met Alzheimer. Ze heeft gezien wat voor impact de ziekte op de patiënt en omgeving heeft. Zeker als de mantelzorger ook al op leeftijd is, zoals in het geval van haar opa, kan het soms extra zwaar worden. Daarom heeft ze zich toegelegd op begeleiding van mantelzorgers, maar ook op de preventie van dementie. Tevens is Naomi eigenaar van ZorgMies Maastricht.

Vind je dit bericht leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op LinkdIn
Share on whatsapp
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶