webinar blij brein blij buikje zorgmies nederland mantelzorg ondersteuning aanvullende mantelzorg

Webinar: Blij buikje – Blij brein!

Wist je dat je eigenlijk twee stel hersenen hebt? Tijdens de webinar van Dr. Naomi Dongelmans leer je over wat de invloed van voeding is op je brein, je stemming, en hoe je met voeding de kans op dementie tot wel 80% kan verminderen.

Vrijdag 30 april om 10:00 uur kun je deelnemen aan de gratis webinar: Blij buikje – Blij brein. Geen tijd om deel te nemen maar wil je hem wel graag terugkijken? Ook dan kun je je inschrijven voor de webinar. Na afloop krijg je een link waarmee je de webinar kunt terugkijken.

Wat leer je tijdens de webinar?

  • wat een lekkende darm is
  • wat een lekkend brein is
  • wat de oorzaken zijn van lekkende darm en lekkend brein
  • wat de gevolgen zijn van lekkende darm en lekkend brein

Wil jij graag deelnemen aan de webinar? Klik hier om je in te schrijven.

Over Dr. Naomi Dongelmans
Naomi is huisarts sinds 2007, best-seller auteur, internationale spreker, coach en danseres. Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van dementie als huisarts maar ook als kleindochter van twee oma’s met Alzheimer. Ze heeft gezien wat voor impact de ziekte op de patiënt en omgeving heeft. Zeker als de mantelzorger ook al op leeftijd is, zoals in het geval van haar opa, kan het soms extra zwaar worden. Daarom heeft ze zich toegelegd op begeleiding van mantelzorgers, maar ook op de preventie van dementie. Tevens is Naomi eigenaar van ZorgMies Maastricht.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶