Update: Coronavirus

Nederland is in de ban van het coronavirus. Wij begrijpen dat de crisis rondom het virus voor veel onrust zorgt. ZorgMies Nederland volgt actief alle berichtgeving en aanbevelingen die worden gedaan door het RIVM en houdt zich strikt aan de richtlijnen met alle ZorgMiesen en regiokantoren door heel Nederland. Daarnaast houden we nauw contact met onze cliënten en/of hun familie.

Er zijn geen medewerkers van ZorgMies Nederland besmet geraakt met het coronavirius. In geval van gezondheidsklachten, hoe klein ook, blijft de ZorgMies thuis en zorgen wij indien gewenst voor vervanging.

Veel ouderen krijgen nu minder tot helemaal geen bezoek, zowel thuis als – in dat laatste geval – in zorginstellingen. Nu ook dagbesteding gesloten is, besteden wij in de thuissituatie extra persoonlijke aandacht aan de cliënten en houden wij nauw contact met de familie. Ook komen we in overleg vaker langs om bijvoorbeeld boodschappen of een verse maaltijd langs te brengen. Ook hierbij worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Wij benadrukken dat we juist nu de kwetsbare groepen in onze samenleving niet uit het oog mogen verliezen. Wij zullen er alles aan doen om onze cliënten, hun mantelzorgers en familieleden de ondersteuning te blijven bieden die zij van ons gewend zijn.

Heeft u vragen over onze werkwijze of zoekt u (tijdelijk) extra hulp om de familie te ondersteunen? Neem dan contact met ons op via 078 – 7820560 of mail naar info@zorgmies.nl

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶