Update: Coronavirus

Nederland is in de ban van het coronavirus. Wij begrijpen dat de crisis rondom het virus voor veel onrust zorgt. ZorgMies Nederland volgt actief alle berichtgeving en aanbevelingen die worden gedaan door het RIVM en houdt zich strikt aan de richtlijnen met alle ZorgMiesen en regiokantoren door heel Nederland. Daarnaast houden we nauw contact met onze cliënten en/of hun familie.

Er zijn geen medewerkers van ZorgMies Nederland besmet geraakt met het coronavirius. In geval van gezondheidsklachten, hoe klein ook, blijft de ZorgMies thuis en zorgen wij indien gewenst voor vervanging.

Veel ouderen krijgen nu minder tot helemaal geen bezoek, zowel thuis als – in dat laatste geval – in zorginstellingen. Nu ook dagbesteding gesloten is, besteden wij in de thuissituatie extra persoonlijke aandacht aan de cliënten en houden wij nauw contact met de familie. Ook komen we in overleg vaker langs om bijvoorbeeld boodschappen of een verse maaltijd langs te brengen. Ook hierbij worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Wij benadrukken dat we juist nu de kwetsbare groepen in onze samenleving niet uit het oog mogen verliezen. Wij zullen er alles aan doen om onze cliënten, hun mantelzorgers en familieleden de ondersteuning te blijven bieden die zij van ons gewend zijn.

Heeft u vragen over onze werkwijze of zoekt u (tijdelijk) extra hulp om de familie te ondersteunen? Neem dan contact met ons op via 078 – 7820560 of mail naar info@zorgmies.nl

Vind je dit bericht leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op LinkdIn
Share on whatsapp
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶