Familiegesprek Henk Zilverhuis

Ouder worden kan best confronterend zijn

Ouder worden valt niet altijd mee. En om hulp vragen of aannemen ook niet. Het moment dat de ouder-kind-relatie omdraait kan soms ook best confronterend zijn. Zo vindt Henk dat hij nog best veel dingen zelf kan, waar zijn dochter Esther zich soms toch een beetje zorgen maakt. Gelukkig kunnen zij er goed over praten met elkaar. 

Toch betekent ouder worden niet dat u niet langer zelfstandig kunt zijn. Op de website van Zilverhuis vindt u allerlei oplossingen die het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Bijvoorbeeld door uw woning aan te passen of (mantel)zorg in te kopen. Ook dit hebben Henk en Esther met elkaar besproken. Henk is inmiddels de trotse eigenaar van een traplift. 

Heeft u het al eens met uw naasten over ‘later’ gehad? Met de handige tool Het Familiegesprek van Zilverhuis, bespreekt u eenvoudig en ongedwongen de belangrijke thema’s rondom wonen en ouder worden. U kunt het Familiegesprek hier downloaden of aanvragen. 

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶