Familiegesprek Henk Zilverhuis

Ouder worden kan best confronterend zijn

Ouder worden valt niet altijd mee. En om hulp vragen of aannemen ook niet. Het moment dat de ouder-kind-relatie omdraait kan soms ook best confronterend zijn. Zo vindt Henk dat hij nog best veel dingen zelf kan, waar zijn dochter Esther zich soms toch een beetje zorgen maakt. Gelukkig kunnen zij er goed over praten met elkaar. 

Toch betekent ouder worden niet dat u niet langer zelfstandig kunt zijn. Op de website van Zilverhuis vindt u allerlei oplossingen die het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Bijvoorbeeld door uw woning aan te passen of (mantel)zorg in te kopen. Ook dit hebben Henk en Esther met elkaar besproken. Henk is inmiddels de trotse eigenaar van een traplift. 

Heeft u het al eens met uw naasten over ‘later’ gehad? Met de handige tool Het Familiegesprek van Zilverhuis, bespreekt u eenvoudig en ongedwongen de belangrijke thema’s rondom wonen en ouder worden. U kunt het Familiegesprek hier downloaden of aanvragen. 

Vind je dit bericht leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op LinkdIn
Share on whatsapp
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶