Inzamelingsactie voor Oekraïne

ZorgMies zet zich met haar 56 vestigingen dagelijks in voor de ondersteuning van mantelzorgers door heel Nederland. Het zorgen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. “Dat gevoel hebben we nu niet alleen voor de mantelzorgers maar, net als zoveel mensen nu, voor de mensen die slachtoffer zijn van de oorlog in Oekraïne”, aldus Jeannette Kooiman.

Jeannette Kooiman, Margriet Melles en Caroline van der Linde – eigenaren van ZorgMies Nederland – besloten na het zien van alle vreselijke beelden ook iets te doen voor de vluchtelingen uit Oekraïne. “We hebben gebruik gemaakt van ons netwerk binnen Zwijndrecht. Blue Amigo en de gemeente Zwijndrecht zorgden voor het ter beschikking stellen van de ruimtes waar we de ingezamelde spullen opslaan”.

Vanaf maandag 7 maart a.s. hopen we zoveel mogelijk spullen in te zamelen. Onderstaande spullen kunnen van maandag 7 maart tot en met donderdag 10 maart a.s. worden afgegeven aan de Lindtsedijk 14 te Zwijndrecht tussen 10:00 uur en 16:00 uur. We kunnen voorlopig gebruik blijven maken van deze locatie. Afhankelijk van de hoeveelheid die wordt aangeleverd gaan we door met deze actie zo lang als nodig.

Er is behoefte aan de volgende producten:

Hygiëneproducten:
Deodorant, maandverband, lenzenvloeistof, tandpasta, tandenborstels, zeep, shampoo, haarborstels, handdoeken, toiletpapier, luiers en babydoekjes.

Om warm te blijven:
Slaapzakken, dekens, kruiken en nieuw ondergoed, sokken en schoenen (overige kleding is niet nodig).

Voedsel:
Poedermelk voor baby’s, maaltijdsoepen in blik, eten in blik, koffie, thee, pasta en rijst. Ook voor dieren graag voedsel in blik of brokken in nieuwe, gesloten verpakking.

EHBO-artikelen:
Pleisters, verband, brandwonden gel, desinfectie gel, pijnstillers en medicatie.

Voor vragen of hulp kunt u bellen met ZorgMies Nederland, contactpersoon Jeannette Kooiman: 06-54687794.

** ZorgMies blijft inzamelen! Elke woensdag van 10:00 tot 15:00 uur kun je de bovengenoemde spullen doneren aan de Lindtsedijk 14 in Zwijndrecht**

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶