Dag van de Mantelzorger - in het kader van deze dag staat ZorgMies in het magazine van MantelzorgNL de mantelzorger

Dag van de Mantelzorg

Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Deze dag staat in teken van de mantelzorgers, zodat wij hen kunnen laten zien dat zij worden gewaardeerd. Een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander.

ZorgMies heeft dagelijks te maken met mantelzorgers. Soms wonen kinderen te ver om de zorg van hun ouders te dragen of kunnen het simpelweg niet combineren met hun baan of gezinssituatie. ZorgMies ondersteunt deze mantelzorgers door hulp in en om het huis aan te bieden of vervoer als er een doktersbezoek op de agenda staat. Ook heeft ZorgMies regelmatig te maken met ouderen die wachten op een plek in het verzorgingstehuis. In de tussentijd hebben zij 24-uur per dag ondersteuning nodig bij de dagelijkse activiteiten. ZorgMies zorgt in zo’n geval voor een vast team dat nacht en nacht klaarstaat.

In de speciale editie van het tijdschrift ‘De Mantelzorger, de Dag van de Mantelzorg’, in samenwerking met Mantelzorg NL, kun je meer informatie vinden over de ontzorgende diensten van ZorgMies. Benieuwd? Klik hier om het magazine te bekijken.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten

Mantelzorg Nieuws

Passie voor Palliatieve Zorg

We nemen u mee in het inspirerende verhaal van Esther Vierhoven, een toegewijde wijkverpleegkundige gespecialiseerd in palliatieve zorg met een missie. Esther is werkzaam bij

Lees meer ⟶
ZorgMies Assen

Netwerk Dementie Drenthe

ZorgMies Assen en omstreken en ZorgMies Meppel, als deel van ZorgMies Zwolle zijn sinds 2024 aangesloten bij het Netwerk Dementie Drenthe. Netwerk Dementie Drenthe legt

Lees meer ⟶