Dag van de Mantelzorger - in het kader van deze dag staat ZorgMies in het magazine van MantelzorgNL de mantelzorger

Dag van de Mantelzorg

Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Deze dag staat in teken van de mantelzorgers, zodat wij hen kunnen laten zien dat zij worden gewaardeerd. Een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander.

ZorgMies heeft dagelijks te maken met mantelzorgers. Soms wonen kinderen te ver om de zorg van hun ouders te dragen of kunnen het simpelweg niet combineren met hun baan of gezinssituatie. ZorgMies ondersteunt deze mantelzorgers door hulp in en om het huis aan te bieden of vervoer als er een doktersbezoek op de agenda staat. Ook heeft ZorgMies regelmatig te maken met ouderen die wachten op een plek in het verzorgingstehuis. In de tussentijd hebben zij 24-uur per dag ondersteuning nodig bij de dagelijkse activiteiten. ZorgMies zorgt in zo’n geval voor een vast team dat nacht en nacht klaarstaat.

In de speciale editie van het tijdschrift ‘De Mantelzorger, de Dag van de Mantelzorg’, in samenwerking met Mantelzorg NL, kun je meer informatie vinden over de ontzorgende diensten van ZorgMies. Benieuwd? Klik hier om het magazine te bekijken.

Vind je dit bericht leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkdIn
Deel op WhatsApp

Meer nieuwsberichten