Uw Partner binnen de WMO Gemeente Breda

ZorgMies Breda uw WMO partner in de gemeente Breda

ZorgMies Breda is een thuiszorgorganisatie geheel gericht op welzijn, individuele, niet medische ondersteuning en begeleiding. Wij bieden ondersteuning aan ieder persoon, moment, op dé tijd die is gewenst. 

ZorgMies Breda werkt met een vast team of vaste medewerker/ster per client. Iemand om naar uit te kijken, één vast gezicht. De juiste klik tussen client en ZorgMies/Siem is absoluut een eis waar wij hoog op inzetten en waarmaken. 

Na intake hulpvraag maken we een selectie binnen ons bestand ZorgMiesen/Siemen. Wij kijken naar de beste match, gaan kennis maken met de client. Client geeft groen licht, ziet het zitten met de voorgestelde ZorgMies/Siem dan starten we zo snel mogelijk. Een geldige VOG verklaring vanuit de ZorgMies/-Siem en de juiste bejegening is voor het leveren van de juiste kwaliteit een must! 

Code GROEN is waarin wij werken. Als eigenaar werk ik ten alle tijden in beginsel, mee bij alle hulpvragen. Zo houdt ik overzicht en vinger aan de pols, evalueer maandelijks met de client en of eerste contact persoon. 
Samenwerken vind ik meer dan belangrijk, client staat CENTRAAL. Samenwerking met grote thuiszorgorganisaties promoot ik zeer, snel schakelen en gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Dit geld voor alle anderen partijen, denkend aan Huisarts Praktijken, Transfer afdelingen, Intramurale settings enz. 

Een ZorgMies/Siem maakt het leven leuker en aangenamer! 

  • Samen zorgen voor een verantwoorde woon- en leefomgeving, maatwerk voor hulp bij de voorzieningen die hiervoor nodig zijn. 
  • Samen zorgen voor een zinvol, juist dagritme en invulling van de dag. 
  • Samen kijken en zorgen voor een juiste administratie, financieel, toeslagen, abonnementen, wet- en regelgeving, dagelijkse uitgave, sparen, enz; 
  • Samen bouwen aan een ( sociaal)netwerk binnen de omgeving, het mobiliseren van een eigen netwerk, veelal in eigen woonomgeving. 
  • Kijken naar de mogelijkheden om de client/ mantelzorger de juiste ondersteuning te bieden en deze ook informeren over de wijkgerichte mogelijkheden 
  • Samen werken aan persoonlijk welzijn, gezondheid en functioneren 
  • Zoveel mogelijk behouden van eigen regie, ZorgMies ondersteund en begeleid hierin zo nodig 
  • Voorkomen van eenzaamheid 

Hartelijke groet, 

Annette van Bergen – Heijman 

ZorgMies Regio Breda e.o. 

E breda@zorgmies.nl 
T 076 – 7820525 
M 0622528936 

www.zorgmies.nl/zorgmies-breda

Lees meer over ZorgMies

ZorgMies biedt begeleiding bij begeleid vervoer zelfs naar Londen. Ouderenzorg en mantelzorg op maat

Begeleiding van cliënt naar het buitenland

18 nov 2021

ZorgMies biedt mantelzorg ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het omvat alle thuishulp...

Lees meer →
Het is de ‘Maand van de Mantelzorg’. Daarom bedacht ZorgMies Zwolle in samenwerking met het restaurant Bokkers te Buiten en het Steunpunt Mantelzorg Zwolle een leuke actie om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

ZorgMies regio Zwolle bedankt mantelzorgers

17 nov 2020

Het is de ‘Maand van de Mantelzorg’. In deze maand staan wij in heel Nederland...

Lees meer →
ZorgMies Maas en Peel biedt Mantelzorgondersteuning in Mook & Middelaar, Gennep en Bergen in Limburg en de gemeenten Cuijk, Mill & St Hubert, Grave, Boxmeer, Boekel, Gemert en Bakel.​

Rijk van Nijmegen wordt Maas & Peel

02 jun 2020

Met ingang van 1 augustus aanstaande wordt de naam ZorgMies Rijk van Nijmegen gewijzigd in...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp