Welke hulp kan ZorgMies regio Mierlo bieden?

Welke hulp kan ZorgMies regio Mierlo bieden?

Het kan zijn dat door omstandigheden dagelijkse bezigheden (soms) niet meer vanzelfsprekend zijn. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld ziekte, revalidatie of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, maar ook omdat we ouder worden of er (tijdelijk) alleen voor staan. Door de inzet van een betrokken ZorgMies (v) of ZorgSiem (m) bij u thuis of in uw gezin, kan ZorgMies regio Mierlo de helpende hand bieden!

Gezinshulp

Heeft een kind in uw gezin een rugzakje waardoor het soms niet helemaal lekker loopt binnen uw gezin? Of bent u of uw partner (tijdelijk) lichamelijk of geestelijk beperkt om het gezin door te laten draaien? Door de aanwezigheid van een ZorgMies regio Mierlo kan er voor iedereen in het gezin weer wat ademruimte komen. De ZorgMies kan ondersteunen bij het ochtendritueel, het brengen/ophalen naar/van school, het begeleiden naar de sportclub of zorgen voor een rustige basis bij thuiskomt uit school.

ZorgMies Regio Mierlo biedt Thuishulp

Kunnen uw ouders of andere naasten wel wat ondersteuning gebruiken bij hun dagelijkse activiteiten? Bent u als mantelzorger erg betrokken, maar is de combinatie met uw eigen (privé)werkzaamheden soms lastig? Door het inzetten van een ZorgMies kunnen (een gedeelte van) uw mantelzorgtaken worden overgenomen, zodat u weer echt kan genieten van fijne, ontspannen momenten met uw dierbaren. Een ZorgMies kan o.a. ondersteunen bij boodschappen doen, koken, (licht) huishoudelijk werk, begeleiding bij ziekenhuisbezoeken of lekker samen wandelen.

Begeleiding

Heeft uw vader/moeder of partner bijvoorbeeld dementie of parkinson en is het niet altijd veilig als hij of zij alleen thuis is? Blijft u daarom maar vooral thuis of gaat u na uw werk nog even langs? Een warme ZorgMies regio Mierlo kan zorgen voor nabijheid en persoonlijke begeleiding, waardoor u als mantelzorger weer even de tijd heeft voor uw eigen dingen zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen. Een ZorgMies begeleidt bij een passende daginvulling en zorgt voor persoonlijk aandacht.

“Kan niet, kennen we niet bij ZorgMies Regio Mierlo”

De slogan van ZorgMies is ‘ZorgMies maakt het leven leuker’. Door de inzet van een betrokken, warme, lieve ZorgMies maken we dit waar! Kan niet, kennen we niet bij ZorgMies regio Mierlo. Ik denk graag met u mee om voor uw situatie een passende oplossing te vinden.

Direct weten wat ZorgMies regio Mierlo voor u en uw naasten kan betekenen of een zorgaanvraag doen? Dit kan via het contactformulier op de website of door contact op te nemen via de contactgegevens.

.

Lees meer over ZorgMies

Webinar: Muziek, Blij Brein & Dementie

20 mei 2021

Muziek heeft soms een wonderbaarlijke uitwerking op je naaste met dementie. Als je naaste bijvoorbeeld...

Lees meer →
Als je voor iemand zorgt dan ben je mantelzorger. Dat heeft mooie kanten, maar kan ook zwaar zijn. Zo loop je misschien tegen vragen of problemen aan. Het is daarom goed om je zorg te delen. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is daarom de campagne 'Deel je Zorg' gestart om mantelzorgers er attent op te maken waar zij terecht kunnen met hun vragen.

Deel je zorg

24 nov 2020

Als je voor iemand zorgt dan ben je mantelzorger. Dat heeft mooie kanten, maar kan...

Lees meer →

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan mantelzorgers in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht

09 sep 2020

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 8 september op uitnodiging van ZorgMies Nederland een werkbezoek...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp