Ouderenbeurs in Weert

Ouderenbeurs in weert, lang en prettig thuis wonen voor senioren

Heeft u fysieke ongemakken? Kunt u niet meer zo goed wat u vroeger wel kon? Vindt u het moeilijk om alle informatie nog bij te kunnen houden? Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Als uw antwoord ja is op bovenstaande vragen, is uw volgende vraag wellicht hoe kan ik dit dan goed regelen? Waar vind ik informatie hierover? De antwoorden op deze vragen krijgt u persoonlijk op de Ouderenbeurs.

Er is tegenwoordig meer zorg aan huis mogelijk dan waarschijnlijk bij u bekend is. Zorg die op úw maat gesneden wordt. Naar uw eigen behoeften en op tijdstippen wanneer ú dat wenst. Zeker zo belangrijk is dat de zorg wordt verleend door vaste zorgverleners. Deze zorgverleners nemen de tijd voor het zorgmoment en kijken vooral naar hetgeen u op dát moment nodig hebt. De Ouderenbeurs is bedoeld om u (alvast) persoonlijk kennis te laten maken met deze zorgaanbieders die juist die zorg kunnen bieden zoals u dit wenst. De deelnemers die aanwezig zullen zijn kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die zij te bieden hebben, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Naast alle informatie is er ook de mogelijkheid om het goede doel te steunen. Er zullen wafels gebakken en verkocht worden. Alle opbrengsten hiervan gaan naar de Wens Ambulance Limburg en Alzheimer Nederland. Voor meer informatie over de betrokken deelnemers kunt u terecht op www.ouderenbeursweert.nl.

Lees meer over ZorgMies

Het is de 'Dag van de Mantelzorg'. Een mooi moment om eens stil te staan bij zware en soms eenzame taak van mantelzorger. Vooral tijdens de coronacrisis, waar de reguliere zorg soms wegvalt, komt er extra neer op de schouders van de mantelzorgers. Naast heel Nederland spreekt ook Koningin Máxima haar bewondering uit.

Koningin Máxima spreekt Mantelzorgers toe

10 nov 2020

Het is de ‘Dag van de Mantelzorg’. Een mooi moment om eens stil te staan...

Lees meer →

Belang van mantelzorg in coronatijd

09 dec 2020

Rapapapaaaaa…. We hebben iets leuks voor je. Aankomende vrijdag luidt het Groene Kruis (Noord-, Midden-Limburg)...

Lees meer →

ZorgMies bij Langstraat FM

18 mrt 2022

Zaterdag 5 maart 2022 werd Melanie van ZorgMies Altena & Bommelerwaard geïnterviewd door Eugenie van...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp