Gratis infobijeenkomst Roermond 02-10

ismael-paramo-2C4yHmZnnNk-unsplash

Raadzaam Advies, ZorgMies, Groene Kruis Ledenorganisatie en Medipoint organiseren samen een bijeenkomst met als thema ´Hoe zit het nou?´ De rode draad in deze bijeenkomst vormt de levensloop van een gezin. Aan de hand van praktijkvoorbeelden neemt elke organisatie vanuit hun eigen vakgebied, de aanwezigen mee in de zaken waar u of uw naasten mee te maken kunnen krijgen. Voorbeelden hiervan zijn hulpartikelen tijdens een zwangerschap, hulp aan huis bij tijdelijke invaliditeit of waar kunt u mee te maken krijgen als bij uw partner dementie wordt geconstateerd? 
De bijeenkomst vindt plaats te Roermond op zaterdag 2 oktober a.s. om 10:30 u. en om 13:30 u. De toegang is gratis en om voor iedereen een plek te kunnen reserveren is vooraf  aanmelden een vereiste.

Voor ouderen, mensen met een beperking of langdurig ziektebeeld is er tegenwoordig veel mogelijk om langer thuis te kunnen blijven (en moeten) wonen. Denk aan ondersteuning op het gebied van financiën, mantelzorg,  gemak, gezondheid, zelfstandig leven, ontspanning en hulpmiddelen. Veel informatie hierover is doorgaans digitaal terug te vinden. Nadeel hiervan is dat niet iedereen even computervaardig is en de informatie niet altijd eenduidig voor ieders persoonlijke situatie. 

Reden voor Raadzaam Advies, ZorgMies, Groene Kruis Ledenorganisatie en Medipoint om onder de titel “Hoe zit het nou?” op een laagdrempelige manier tekst en uitleg te geven rond deze thema´s. 

Hebben wij hiermee uw interesse gewekt, schrijf dan in voor onze bijeenkomst. Elke bijeenkomst zal ongeveer 1,5 uur duren en er is genoeg ruimte is voor het stellen van vragen. 

De bijeenkomst vindt plaats bij Medipoint aan de Kempweg 33, Roermond. Voor koffie en vlaai wordt gezorgd en parkeren kan gratis in de buurt . Vanwege de coronamaatregelen mogen er een maximaal aantal bezoekers worden toegelaten. Aanmelden is daarom een vereiste en kan telefonisch via Raadzaam Advies  085-0657242, of per mail naar info@raadzaam-advies.nl of klik hier.

Lees meer over ZorgMies

Overbelaste mantelzorger? Doe de mantelzorgtest!

02 jul 2020

Als mantelzorger van een ouder of kind krijgt u vaak een hoop op uw bord....

Lees meer →

Als je aan elke bel hebt getrokken, dan is er altijd nog ZorgMies

04 nov 2022

Nicole Lohle is nu een aantal jaar mantelzorger voor haar moeder: “Na het overlijden van...

Lees meer →

Stimulans voor het brein, het hart geraakt! Open dag 22 maart

14 mrt 2022

RAAK! is een gratis kunst- en cultuurprogramma voor thuiswonende mensen met dementie én hun partner,...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp