Gratis infobijeenkomst Roermond 02-10

ismael-paramo-2C4yHmZnnNk-unsplash

Raadzaam Advies, ZorgMies, Groene Kruis Ledenorganisatie en Medipoint organiseren samen een bijeenkomst met als thema ´Hoe zit het nou?´ De rode draad in deze bijeenkomst vormt de levensloop van een gezin. Aan de hand van praktijkvoorbeelden neemt elke organisatie vanuit hun eigen vakgebied, de aanwezigen mee in de zaken waar u of uw naasten mee te maken kunnen krijgen. Voorbeelden hiervan zijn hulpartikelen tijdens een zwangerschap, hulp aan huis bij tijdelijke invaliditeit of waar kunt u mee te maken krijgen als bij uw partner dementie wordt geconstateerd? 
De bijeenkomst vindt plaats te Roermond op zaterdag 2 oktober a.s. om 10:30 u. en om 13:30 u. De toegang is gratis en om voor iedereen een plek te kunnen reserveren is vooraf  aanmelden een vereiste.

Voor ouderen, mensen met een beperking of langdurig ziektebeeld is er tegenwoordig veel mogelijk om langer thuis te kunnen blijven (en moeten) wonen. Denk aan ondersteuning op het gebied van financiën, mantelzorg,  gemak, gezondheid, zelfstandig leven, ontspanning en hulpmiddelen. Veel informatie hierover is doorgaans digitaal terug te vinden. Nadeel hiervan is dat niet iedereen even computervaardig is en de informatie niet altijd eenduidig voor ieders persoonlijke situatie. 

Reden voor Raadzaam Advies, ZorgMies, Groene Kruis Ledenorganisatie en Medipoint om onder de titel “Hoe zit het nou?” op een laagdrempelige manier tekst en uitleg te geven rond deze thema´s. 

Hebben wij hiermee uw interesse gewekt, schrijf dan in voor onze bijeenkomst. Elke bijeenkomst zal ongeveer 1,5 uur duren en er is genoeg ruimte is voor het stellen van vragen. 

De bijeenkomst vindt plaats bij Medipoint aan de Kempweg 33, Roermond. Voor koffie en vlaai wordt gezorgd en parkeren kan gratis in de buurt . Vanwege de coronamaatregelen mogen er een maximaal aantal bezoekers worden toegelaten. Aanmelden is daarom een vereiste en kan telefonisch via Raadzaam Advies  085-0657242, of per mail naar info@raadzaam-advies.nl of klik hier.

Lees meer over ZorgMies

Tips voor mantelzorgers tijdens vakantie respijtzorg vervangende mantelzorg

Webinar: Tips voor mantelzorgers tijdens de zomervakantie

29 jun 2021

Soms heb je als mantelzorger even tijd voor jezelf nodig. Nu de zomervakantie in zicht...

Lees meer →
Dag van de Mantelzorger - in het kader van deze dag staat ZorgMies in het magazine van MantelzorgNL de mantelzorger

Dag van de Mantelzorg

21 okt 2020

Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Deze dag staat in teken...

Lees meer →
Gratis Webinar De Vrolijke Mantelzorger

Webinar: ‘De Vrolijke Mantelzorger’

07 apr 2021

Zorg bieden aan je naasten is erg dankbaar, maar het kan ook heel zwaar zijn....

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp