Over ZorgMies Roosendaal & Bergen op Zoom

Aanvullende mantelzorg aan huis die past bij uw situatie.

Voor Wie?
Wilt u aangenaam blijven wonen in uw vertrouwde omgeving, maar kunt u wat extra ondersteuning gebruiken? Of misschien kent u iemand die behoefte heeft aan gezelschap en een maatje zoekt? Het kan ook zo zijn dat u als mantelzorger overloopt in het zorgen voor u partner of kind of een momentje voor uzelf wilt?

ZorgMies biedt daarvoor een oplossing; met Inzet van liefdevolle en betrouwbare ZorgMiesen die op een professionele wijze zeer betrokken zijn bij hun cliënten.

Team
Mijn naam is Mireille de Moor en ben zorgcoördinator voor ZorgMies regio Roosendaal-Bergen op Zoom. Ik ken de ZorgMiesen (m/v) persoonlijk. Zorgvuldig ga ik opzoek naar de beste match tussen cliënt en zorgverlener. Elke ZorgMies heeft haar of zijn kwaliteiten.

Wat doen wij?
Als zorgcoördinator neem ik persoonlijk contact met u op. Samen met u werken we aan de beste oplossing voor uw hulpvraag.

Hieronder staan een aantal voorbeelden wat een ZorgMies voor u kan betekenen:

Boodschappen doen, samen wandelen, spelletje doen, koken, begeleiden naar het ziekenhuis of bezoek aan een arts, huishoudelijke taken, zorgtaken voor u kind of partner.

Het uitvoeren van medische handelingen behoort niet tot de taken van een ZorgMies.

Contact
Heeft u vragen of wilt u graag kennismaken met ZorgMies regio Roosendaal-Bergen op Zoom? Neem vrijblijvend contact op!

Neem telefonisch contact op via 06-24712292 of e-mail naar roosendaal-boz@zorgmies.nl

Zorgcoördinator:
Mireille de Moor
Nieuwe Biezenweg 1
4756SZ Kruisland

ZorgMies regio Roosendaal-Bergen op Zoom biedt u hoogwaardige mantelzorgondersteuning, zodat alle cliënten hulp op maat krijgen in Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Steenbergen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer

Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶