Over ZorgMies Oude-IJsselstreek

Thuishulp in de regio Oude-IJsselstreek met altijd een vertrouwd gezicht

ZorgMies Oude-Ijsselstreek wordt gerund door Samara Augustin. Samara is getrouwd, en is moeder van twee kinderen.

“Ik heb mijzelf diverse jaren als vrijwilliger ingezet voor dementerende ouderen. Waarom? De eenzaamheid bij ouderen is groot, daarom wilde ik graag iets voor hen betekenen. Het geeft mij dan ook erg veel voldoening zodra iemand je herkent of wanneer je iets voor hen doet. De fantastische glimlach die je krijgt of je handen worden vastgepakt – dat geeft een fijn en betekenisvol gevoel. 

Naast mijn vrijwilligerswerk heb ik als manager in loondienst gewerkt. Hier gaf ik leiding aan een team van ongeveer 25 a 30 mensen. Per toeval kwam ik ZorgMies tegen. Dit concept sprak mij direct aan! Dankzij het starten van mijn eigen ZorgMies-vestiging kan ik mijn twee passies op werkgebied combineren: samen zorgen voor de mensen die dit nodig hebben en sturing geven aan mijn team van ZorgMiesen.”

Of u op zoek bent naar extra hulp in huis, gezinshulp, nachtzorg of 24-uurs zorg, ZorgMies Oude-IJsselstreek helpt mantelzorgers bij de zorg voor hun naaste. Met altijd een vast en vertrouwd gezicht over de vloer en zorg die bij uw situatie past. 

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op met Samara over de zorg die bij u past en de tarieven. Ons motto is: “kan niet bestaat niet”

E: oude-ijsselstreek@zorgmies.nl
T: 06-81646474

 
Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶