ZorgMies Maastricht biedt mantelzorgondersteuning die bij uw situatie past!

Over ZorgMies Maastricht

Voor aanvullende mantelzorg en thuishulp die bij uw situatie past

Naomi Dongelmans (1980) is huisarts, bestsellerauteur, internationale spreker, coach en danser. De jarenlange ervaring maakt dat zij zich goed kan inleven in wat er nodig is voor zowel patiënt als de naasten. Aanvullende mantelzorg kan veel zorg wegnemen voor de familie.

“Ik help mantelzorgers al jaren om meer energie en passie te ervaren en gezonder en gelukkiger te zijn dan ooit tevoren. Ik heb 2 oma’s gehad met Alzheimer en veel patiënten en hun mantelzorgers begeleid als arts. Ondanks dat er veel informatie beschikbaar is op het internet, zie ik dat patiënten en hun mantelzorgers niet goed hun weg kunnen vinden. Ze zien door de bomen het bos niet meer.

Al langere tijd was ik op zoek naar mantelzorg ondersteuning die meer tijd en aandacht aan patiënten thuis kon geven. Ik merkte dat hier zoveel behoefte aan was. Veel mantelzorgers raken overbelast en dat wil ik voorkomen.

"Langer vrolijker thuis wonen in een vertrouwde omgeving!"

- Naomi Dongelmans

Toen ik mijn nieuwe boek De Vrolijke Mantelzorger op social media aankondigde, werd dit opgemerkt door medeoprichter van ZorgMies, Jeannette Kooiman. Zij is de zus van mijn oude basisschool vriendinnetje en ze was heel enthousiast. Vervolgens werd ik heel enthousiast over ZorgMies, vandaar dat ik nu ZorgMies Regio Maastricht ben gestart. 

De meeste mensen willen in hun vertrouwde omgeving oud worden en dat is mogelijk! Met persoonlijke aandacht, samen koken, met iemand praten met wie het klikt en wat u maar wenst. Maatwerk in combinatie met tijd dus.”

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶