Welkom bij ZorgMies Horst aan de Maas

Wilt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving wonen of zoekt u ondersteuning aan huis voor uw naaste(n)? ZorgMies Horst aan de Maas biedt mantelzorgondersteuning die aansluit bij uw situatie.

Miranda Fahner

ZorgMies Horst aan de maas mantelzorg vervangende thuishulp hulp aan huis
KvK-nummer: 83166327

De vrijheid van het indelen van je eigen leven met je eigen zorgbehoeftes wil ik voor iedereen toegankelijk maken. Dit is mijn drijfveer om te starten met een vestiging van ZorgMies Horst aan de Maas

Gezelschap in Horst a/d Maas

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies regio Horst a/d Maas biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de gemeente Horst aan de Maas. 

Hulp in Huis in Horst a/d Maas

Langer thuiswonen in de regio Horst a/d Maas kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Horst a/d Maas of zelf een recensie schrijven.

 • Heel prettig, er wordt meegedacht en ze komen afspraken na.
  Als je als mantelzorger een week weg wil, is het heerlijk als je weet dat er iemand regelmatig langs komt. Kinderen komen ook wel maar die hebben het vaak te druk, met werk en gezin. Dan is de druk voor hun groot.
  ada van der Salm
  Review voor ZorgMies Bollenstreek
 • Zeer goede samenwerking
  Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Marieke Prey!
  Frits Lutz
  Review voor ZorgMies Assen
 • Bij ZorgMies troffen we luisterende oren, open harten en integere hulp
  Toen de zorg voor mijn vader teveel werd voor mijn moeder en ons als kinderen, en we toch heel graag de wens van mijn ouders wilden vervullen dat ze samen thuis konden blijven wonen, vonden we bij ZorgMies een stuk passende ondersteuning tot het moment waarop intensievere zorg nodig was. De Miesen boden geduldige en liefdevolle aandacht voor vader, waarmee moeilijk te communiceren was door o.a. afasie en dementie. Tegelijkertijd verlichtten zij de mantelzorg van moeder, en daarmee van ons. Marieke (coödinator) voelde goed aan welke Miesen zouden passen bij onze ouders. Er werd steeds goed afgestemd over de mogelijkheden. Het was waardevol om zo een poosje samen op te trekken in de zorg rond vader.
  Hilde
  Review voor ZorgMies Assen
 • Heel prettig, voelt heel warm.
  Voor mijn bejaarde vader die bedlegerig was geworden en die we graag thuis wilden laten blijven zochten we aanvullende hulp om mijn moeder en ons kinderen als mantelzorgers te ontlasten. Thuiszorg ging afschalen ivm personeelstekort en het voelde als heel moeilijk om mijn vader inderdaad thuis te houden. Vanaf het eerste contact met Zorgmies Hoeksche Waard voelde het heel prettig. Er was begrip en hulp zoals wij die nodig hadden was mogelijk en snel geregeld. De pgb-aanvraag werd geduldig afgewacht. Kortom: helemaal niets op aan te merken, erg fijn!
  Linda
  Review voor ZorgMies Hoeksche Waard
 • ontzorgt erg goed
  korte lijnen in het contact, flexibel qua inzetten.
  judith havers
  Review voor ZorgMies Assen
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Horst a/d Maas

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Horst aan de Maas kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Horst a/d Maas

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Horst a/d Maas ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Horst aan de Maas?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Horst a/d Maas

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Horst a/d Maas brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Horst a/d Maas

ZorgMies helpt gezinnen in de regio Horst aan de Maas. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Horst a/d Maas

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Horst a/d Maas biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.