Over ZorgMies Hengelo

Graag willen wij ons even voorstellen; de ‘Zorgmiesen’ voor Hengelo.

Lisanne Kienhuis, (rechts op de foto) woont samen met haar partner en heeft twee kinderen, Yenthe en Laure. Lisanne heeft jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg en naast haar werkzaamheden als gastouder, wil zij graag van betekenis zijn voor iedereen met een niet medische hulpvraag. Lisanne is Zorgmies geworden omdat ze haar opa zag wegkwijnen van eenzaamheid, maar omdat hij nog ‘te goed’ was, was het niet mogelijk om een maatje voor hem te krijgen.

Lizzy Hampsink, (rechts op de foto ), studeert commerciële economie. Naast haar studie heeft Lizzy ervaring als assistent-bewindvoerder en als callcenter medewerker bij een taxi bedrijf. Als callcenter medewerker krijgt Lizzy veelvuldig oudere mensen aan de telefoon die eenzaam zijn, alleen naar het ziekenhuis moeten of zich laten vervoeren naar een winkelcentrum om boodschappen te halen. Lizzy zou graag met iedereen meegaan en dat zij dat als Zorgmies kan, vindt ze heel waardevol.

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶