ZorgMies Groningen-Veendam biedt aanvullende mantelzorg ondersteuning met altijd een vertrouwd gezicht. Aanvullend op de thuiszorg

Over ZorgMies Groningen-Veendam

Aanvullende zorg voor iedereen die extra ondersteuning kan gebruiken

Zo door de jaren heen ging ik beseffen dat ik wat meer wil betekenen in een sterk veranderende maatschappij.
Als jong meisje ben ik opgegroeid met mijn ouders, zusje en mijn oma die leed aan dementie. Vele jaren later kreeg ook mijn moeder de diagnose dementie en heb ik getracht haar zo goed als mogelijk te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. 
Dat valt niet mee als je een gezin hebt en werkt. Nu denk ik: was er toen maar een ZorgMies-vestiging geweest om mij te ondersteunen.
 
 

Het motto van ZorgMies Groningen-Veendam is dan ook nieuwe dag nieuwe kansen. Geef dus nooit de moed op!

 
 
Met behulp van ze ZorgMiesen en ZorgSiemen willen wij u graag helpen door ondersteunende mantelzorg aan te bieden. ZorgMies Groningen-Veendam voert geen medische handelingen uit, daarvoor werken wij samen met de regionale thuiszorg en/of (huis)arts.
 
Wat wij wel kunnen is veel hierbij een kleine greep: 
Boodschappen, kleine klusjes, koken, samen een wandeling maken, begeleiding naar arts of ziekenhuis, een luisterend oor bieden of gewoon even de mantelzorger ontlasten.
 
Ook als u hulp nodig omdat u zelf ziek bent en het gezin draaiende moet blijven, of als je na een ziekenhuisopname wat hulp kan gebruiken ook dan kunt u een beroep op ons doen.
 
Kortom wij willen u graag ontlasten. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact met mij opnemen via de onderstaande button. 
 
Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶