Over ZorgMies regio Geldrop

Thuishulp voor jong en oud in Geldrop, Mierlo, Heeze en Leende

Wij zijn Frank en Hetty Rokebrand, getrouwd, en vele jaren werkzaam geweest in het onderwijs. Frank was actief in het HBO, zowel in organisaties als vanuit een eigen onderwijsbureau en Hetty werkte in het speciaal onderwijs als leerkracht en later als leidinggevende. Daarnaast had  zij een praktijk voor begeleiding aan speciale kinderen en coachte zij gezinnen. Later is zij zich gaan specialiseren in therapeutische muziekbeleving en therapeutisch harpspel, en ook nu speelt zij voor mensen aan bed en in verpleeg,- en verzorgingshuizen. Frank werd actief in het vrijwilligerswerk en merkte hoe graag hij met zijn levenservaring en zijn kwaliteiten dienstbaar wilde blijven.

Samen zochten we een nieuwe vorm waarin betekenis geven en betekenisvol zijn voor een ander nog steeds een drijfveer zijn. ZorgMies kwam op ons pad. Wij hebben ons voor zorgMies Midden-Limburg als zorgMies en zorgSiem ingezet en dat gaf nieuwe vreugde en voldoening.  

"Het is hartverwarmend en prachtig om te ervaren dat jouw aanwezigheid, jouw zorg en jouw aandacht voor de cliënt de cliënt doet opbloeien en de mantelzorger helpt ontlasten."

Samen hebben we ervaren hoe je het grote verschil kan maken. Het is hartverwarmend en prachtig om te ervaren dat jouw aanwezigheid, jouw zorg en jouw aandacht voor de cliënt de cliënt doet opbloeien en de mantelzorger helpt ontlasten.

Toen wij verhuisden naar Geldrop en we gevraagd werden na te denken over het overnemen van de vestiging regio Geldrop werd ons enthousiasme groot. De ervaring die we hebben als zorgMies en zorgSiem, combineren met onze ondernemende werkzaamheden in het verleden, en de inzet voor juist kwetsbare doelgroepen, voelt als een compleet plaatje.

Wij zoeken graag de mooie match op een betrokken persoonlijke wijze waarbij talenten, persoonlijke kwaliteiten  van de zorgMies/ZorgSiem passend bij de behoeften van de cliënt, voor zowel jong als oud.

Heeft u een zorgvraag, of bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.

Hartelijke groet,

Frank en Hetty Rokebrand

Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶