ZorgMies Deventer Thuishulp voor ouderen en aanvullende mantelzorg ondersteuning extra op thuiszorg in Deventer

Over ZorgMies Deventer

Aanvullende mantelzorg ondersteuning & persoonlijke thuishulp

Langer, zelfstandig thuiswonen kan met persoonlijke ondersteuning van ZorgMies Deventer. Heeft u als mantelzorger hulp nodig bij de zorg voor uw naaste(n)? Of zoekt u thuishulp voor uzelf, aanvullend op de reguliere thuiszorg? Marianne Pauwels staat voor u klaar in de regio Deventer.

Marianne aan het woord: “De medische wereld, zorg en welzijn, heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad. Met mijn paramedische achtergrond en het werken in de wellnessbranche, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om er voor iemand te zijn. Ik ben een mensen-mens. Ik bied een luisterend oor, hou van mensen ‘in de watten te leggen’, en het geven van een stuk ontspanning.
Door ervaringen met eigen ouders en mantelzorg, vrijwilligerswerk in verzorgingshuizen en de huidige samenleving, zie ik hoe belangrijk het is om een bijdrage te kunnen leveren om ouderen zolang mogelijk hun eigen leven te laten leiden.  Dat is wat ik bij Zorgmies kan vinden en wil uitdragen. Ondersteunen en ontzorgen in de eigen omgeving waar ieder zich veilig en vertrouwd voelt. Ik stel alles in het werk om de juiste ZorgMies te matchen aan de zorgvrager zodat het leven veel leuker wordt.”

"Zorg en welzijn is voor mij een rode draad in mijn leven"

- Marianne Pauwels

Meer informatie? Neem contact op met ZorgMies Deventer door een e-mail te sturen naar deventer@zorgmies.nl of bel naar 06-50439247. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen door het formulier in te vullen via de onderstaande button.