Welkom bij ZorgMies Deventer

Bent u mantelzorger en zoekt u aanvullende mantelzorg voor uw naaste(n)? Of heeft u ondersteuning nodig voor uzelf om langer, zelfstandig in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen? ZorgMies Deventer biedt persoonlijke thuishulp aan iedereen die dit nodig heeft, aanvullend op de reguliere thuiszorg.

Marianne Pauwels

Zorg en welzijn is voor mij een rode draad in mijn leven.

Gezelschap in Deventer

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies Deventer biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in de regio Deventer.

Hulp in Huis in Deventer

Langer thuiswonen in Deventer kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies Deventer of zelf een recensie schrijven.

 • Zetten net die stap extra met passie en enthousiasme!
  De betrokkenheid en de passie waarmee Gaby een aanvraag behandeld is echt ongelooflijk! Wat de website beloofd maakt ze ook waar. Ze doet echt alles om te helpen, adviseren meedenken en gaat net een stap verder om de beste match te zoeken. Ze maakt het persoonlijk en geeft enorm veel vertrouwen. Zorgmies doet dat, wat niemand anders kan!
  Diana Kaspers
  Review voor ZorgMies Alphen a/d Rijn
 • Fantastisch!
  Na de prettige kennismaking met de zeer betrokken dames van ZorgMies Drechtstreek, is er een geweldige match gerealiseerd. De ondersteuning geeft ons zoveel rust op alle fronten. Zij doen waar ze voorstaan. Maatwerk op de momenten dat wij het willen.
  Anne
  Review voor ZorgMies Drechtstreek
 • Top
  Goede gesprekken gehad. Ze denken goed mee, vooral met Veerle. Ik vind het in één woord top!
  Hanija
  Review voor ZorgMies Nijmegen
 • ZorgMies is een leuke en betrouwbare organisatie om voor te werken.
  Ruim een jaar ben ik werkzaam geweest als ZorgMies. Altijd was er een korte lijn met de organisatie. Een luisterend oor of advies indien nodig. Ook administratief werkt alles uitstekend! Kortom een heel prettige, sociale werkgever.
  Anneke
  Review voor ZorgMies De Bilt & Zeist
 • Er wordt goed geluisterd naar de wensen erg vriendelijk
  De lijntjes zijn erg kort er wordt daardoor ook goed gecommuniceerd.
  Sandra
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in Deventer

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies Deventer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in Deventer

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies Deventer ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in Deventer?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in Deventer

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies Deventer brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in Deventer

ZorgMies helpt gezinnen in Deventer. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in Deventer

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies Deventer biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Dag van de Mantelzorg

Waar zorg is, is Mantelzorg

In gesprek met Paula Bierma; Buurtwerker welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop; over het Mantelzorgnetwerk. Het Mantelzorgnetwerk – sinds 2012 de plek voor alle mantelzorgers in

Lees meer ⟶