Mantelzorg Den Helder

Over ZorgMies Den Helder - Hollands Kroon

Aanvullende zorg aan huis die past bij uw situatie

Ik stel mijzelf graag aan u voor: mijn naam is Yvonne Bremer en ik ben 58 jaar. Op dit moment woon ik in Hippolytushoef.

Zelf weet ik hoe het is om mantelzorger te zijn. Mijn zoon is gehandicapt en ik verzorg hem al 35 jaar. In 2018 heb ik een zware operatie ondergaan en wilde ik wat meer hulp voor mijn zoon inzetten. Omdat ik nog in mijn oude woonplaats woonde was het niet makkelijk om gepaste zorg te vinden. Gelukkig heb ik een rijk sociaal leven met veel lieve vriendin die alles draaiende hield en mij hielp bij de zorg van mijn zoon waar nodig was.

"Wanneer een cliënt ons belt, weten wij wie we aan de lijn hebben, omdat wij hem of haar persoonlijk kennen en bekend zijn met de thuissituatie."

- Yvonne Bremer

In 2020 ging ik op zoek naar een mooie woonplek voor mijn zoon en kwam ik in contact met een mantelzorgmakelaar. Zij bracht mij op de hoogte van ZorgMies – wat een warm bad was dat! Er volgde een fijn gesprek en we kregen een geweldig leuke ZorgMies. Ik was blij met iets meer tijd voor mezelf en mijn zoon deed wat hij leuk vond met de ZorgMies.

Omdat ik inmiddels een prachtige woonvorm had gevonden voor mijn zoon, verhuisden we naar onze huidige woonplaats in een nieuwe provincie. Hier ging ik opnieuw op zoek naar ZorgMies. De dichtstbijzijnde was Alkmaar en ook dat was weer een fijn contact. Omdat ik zo enthousiast ben over het concept ‘ZorgMies’, ben ik in gesprek gegaan met ZorgMies Nederland om zelf een vestiging te starten in Den Helder. Het geeft namelijk zoveel rust als er goed wordt gezorgd voor iemand waar je van houdt, dat gun ik iedereen.

Wilt u meer informatie of wilt u een persoonlijk intakegesprek? Neemt u dan contact met ons op via mail of bel: 06-53402508.
Of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via de onderstaande button.

Mantelzorg Nieuws

Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november 2022 is het de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zijn de onzichtbare helden, die deze dag in de schijnwerpers gezet worden. ZorgMies draagt

Lees meer ⟶