ZorgMies De Ronde Venen biedt vervangende mantelzorg voor ouderen en gezinnen door persoonlijke thuishulp aan hulp

Over ZorgMies De Ronde Venen

Thuishulp in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, De Hoef, Waverveen en Amstelhoek

Hallo! Mijn naam is Brigitte Wassenaar en ik heb tot voor kort altijd in Abcoude gewoond. U kent mij misschien vanuit de Readshop die ik ruim 25 jaar heb gerund met mijn toenmalige partner. Na de scheiding ben ik een hele andere kant op gegaan en ben ik als ZorgMies in de regio Zwolle gaan werken. Hierin heb ik toen ‘mijn nieuwe roeping’ gevonden.

In de jaren dat ik dit werk heb gedaan, heb ik namelijk ervaren wat een enorme voldoening dit werk kan geven door andere mensen te ondersteunen in hun zorgvraag. Een geweldig gevoel vind ik, om het leven van een ander een klein beetje prettiger te kunnen maken. Elk klein beetje hulp, dat helpt! Dat heb ik zelf mogen ervaren…

Vanuit die visie wil ik samen met mijn zus dit verder uitvoeren met ZorgMies De Ronde Venen. Het gevoel eromheen blijft namelijk hetzelfde: ‘Het wat kunnen betekenen in het leven voor andere mensen’. Ik gun ieder mens, als dit nodig is, een ZorgMies!

"Hoe belangrijk goede zorg en aandacht is, weten wij uit eigen ervaring bij onze vader, gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer."

Hallo! Mijn Naam is Daphne de Haan, woonachtig in Abcoude. Bijna 20 jaar heb ik voor Amsterdam UMC (locatie AMC) gewerkt ter ondersteuning van het divisiebestuur. Altijd met veel plezier en ook bewust in de zorg, omdat ik graag Maatschappelijk betrokken ben en iets wil betekenen voor mensen. Toen mijn zus als ZorgMies ging werken en ik merkte hoe mooi haar werk was en ook echt bijdroeg om voor cliënten het leven wat prettiger te maken, kwam al vrij snel een ‘eureka’ moment: waarom is er nog geen Zorgmies De Ronde Venen en waarom zouden wij dit niet samen beginnen? Samen onze krachten bundelen, het persoonlijke contact met mensen – en écht iets kunnen betekenen voor iemand – daar doen wij het voor.

Hoe belangrijk goede zorg en aandacht is, weten wij uit eigen ervaring bij onze vader, gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer. Hoe fijn zou daar de inzet van een ZorgMies bij geweest zijn. Iemand die betrokken is en zorgzame aandacht geeft en hulp biedt bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig samen op pad te gaan. Iets waar wij als kinderen door werk niet altijd genoeg in konden voorzien.

Hoe werken wij?
In een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreken wij samen welke ondersteuning u nodig heeft. Op basis van uw wensen maken wij een match met een ZorgMies. Zij worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Bij het maken van de match kijken wij wie het beste bij u past. Nadat de klik in een kennismakingsgesprek met u en de ZorgMies is bevestigd, starten wij met onze dienstverlening.

Vergoeding /tarieven De Ronde Venen
Onze dienstverlening kan veelal vergoed worden vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB).
Wilt u kennismaken? Neem voor vragen of meer informatie contact op met Brigitte Wassenaar of
Daphne de Haan Email via e-mailadres: ronde-venen@zorgmies.nl of tel.nr. 0294-244022

 
Nachtzorg op maat van ZorgMies biedt vele voordelen voor de cliënt en ontlast de mantelzorger.
Mantelzorg Nieuws

Voordelen van nachtzorg

Zorgverlening roept vaak het beeld op van daglicht, activiteit en een bruisende omgeving. Maar wat gebeurt er als de zon ondergaat en de wereld in

Lees meer ⟶