Mantelzorg Ondersteuning Thuishulp Barneveld Nijkerk ZorgMies

Over ZorgMies Barneveld Nijkerk

Thuishulp en aanvullende mantelzorg in de gemeenten Barneveld en Nijkerk

Welkom bij ZorgMies Barneveld Nijkerk. Wij zijn Heleen Geersing en Bettie Hendriksen.

Heleen (1971) Getrouwd en moeder van 3 fantastische (volwassen) kinderen. Na een start in het bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar mijn eigen praktijk voor coaching en contextuele hulpverlening. Hoewel ik erg genoot van het samen op lopen met cliënten miste ik het samenwerken en onderdeel zijn van een team. Toen ik Bettie ontmoette was er direct een klik en toen ze me vroeg ze me om samen een onderneming te starten waarin zorg voor mensen centraal staat was ik gelijk enthousiast. Bettie’s ervaring op het gebied van zorg en en mijn ervaring uit bedrijfsleven en praktijk zijn volgens mij een mooie combinatie om in onze regio, via Zorgmies,  het verschil te maken voor patiënten en mantelzorgers.

"Samen maken wij graag het verschil voor mantelzorgers in Barneveld en Nijkerk!"

- Heleen & Bettie

Bettie (1979): Getrouwd en trotse moeder van een zoon en dochter. Ruim 14 jaar ben in de psychiatrie werkzaam geweest als  verpleegkundige. In 2017 heb ik de overstap gemaakt als Wijkverpleegkundige en casemanager dementie en geef dit vorm in mijn eigen Focus op Beter zorg BV. Door mijn brede werkervaring en de overstap naar de wijkzorg zie ik grote meerwaarde om een bijdrage te leveren aan Zorgmies. Ik geloof dat wij daarin het verschil kunnen maken in de soms schrijnende thuissituaties waar veel overbelasting in het eigen netwerk zichtbaar is. Kwaliteit van leven, persoonlijke aandacht en zorg op maat zijn voor ons  kernwoorden waar wij ons hard voor maken in iedere individuele thuis situatie.

Mogen wij en ons team een bijdrage leveren om jouw dag en kwaliteit van leven naar een hoger level te tillen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking via de onderstaande button.