ZorgMies Amerstreek Mantelzorg Ondersteuning

Over ZorgMies Amerstreek

Thuishulp in Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout

ZorgMies Amerstreek is eind 2021 opgestart door Linda en Petra.

Petra is al meer dan 30 jaar werkzaam in de gezondheidszorg (jeugdverpleegkundige, verpleegkundige in een huisartsenpraktijk met als specialisatie ouderenzorg en in haar beginjaren verpleegkundige in de zorg voor verstandelijk gehandicapten). Ze heeft daarnaast in haar directe omgeving ervaring opgedaan als mantelzorger.

Vanuit de verschillende invalshoeken heeft ze dus ervaren hoe belangrijk het is dat er gehoor wordt gegeven aan een hulpvraag!

Persoonlijk contact, de juiste klik en het denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden zijn de sleutelwoorden die Petra vanzelfsprekend vindt.

Dit geldt voor de cliënten van ZorgMies Amerstreek, maar ook zeker voor onze medewerkers.

“Denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden”

De vanzelfsprekendheid om klaar te staan voor anderen bracht Petra en Linda samen en vanaf het eerste moment hadden zij een klik.  

Linda heeft jarenlang ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waar zij na haar studie Rechten en Bedrijfskunde is gaan werken. Linda is een manager bij wie de deur altijd open staat voor advies of een hulpvraag en zij staat altijd klaar om anderen te helpen.

Zowel in haar werk als privé brengt Linda mensen graag samen en voelt goed aan waar mensen behoefte aan hebben en probeert zoveel mogelijk in die behoeften te voorzien. 

Dit is ook wat wij willen bereiken met ZorgMies Amerstreek. Wij willen graag uw zorgen uit handen nemen en u een helpende hand bieden, daar waar dat nodig is.

Wij zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen door de dingen te doen waar de reguliere thuiszorg geen tijd meer voor heeft. Samen met u gaan wij op zoek naar mogelijkheden zodat u de persoonlijke zorg en aandacht krijgt die u verdient! Want zorgen moet je doen, niet maken!

 

ZorgMies Amerstreek is werkzaam in de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout en maakt onderdeel uit van ZorgMies Nederland. Met meer dan 40 vestigingen en vele honderden medewerkers bieden we dagelijks mantelzorgondersteuning aan een grote groep mensen.   

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op

ZorgMies Amerstreek
amerstreek@zorgmies.nl / 06-33156659

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶