ZorgMies Altena & Bommelerwaard aanvullende mantelzorg en thuishulp jong en oud

Over ZorgMies Altena & Bommelerwaard

Thuishulp in de gemeenten Maasdriel, Zaltbommel en Land van Altena

Wat leuk dat u een kijkje neemt bij ZorgMies regio Altena & Bommelerwaard!

Ik ben Melanie den Dunnen (1988) en woon met mijn gezin in het prachtige dorpje Well middenin de Bommelerwaard. Het zorgen voor mensen en ze in de watten leggen, zit in er al vanaf heel jong in. Dit heeft zich door de jaren heen zowel in de zorgbranche als in de horeca en recreatie geuit. Zijn de mensen blij en tevreden? Dan ben ik dat ook.

Ik merkte door de jaren heen dat het rennen en vliegen mij steeds meer tegen begon te staan. Ik miste het om echt de tijd te kunnen nemen voor de mensen en net dat stapje extra te kunnen zetten. Vandaag de dag is het meer dan ooit belangrijk om goed naar elkaar om te kijken.

"Het is mooi om te zien wat een ZorgMies in huis voor positieve verandering kan brengen"

In 2019 kwam ZorgMies op mijn pad. Het voelde voor mij als een warm bad, als thuiskomen. Ik vind het fijn de tijd te nemen om de zorgvraag goed in kaart te brengen, naar wens af te stemmen en de juiste match te maken. In het begin is het vaak even wennen, het valt niet altijd mee om hulp te vragen. Maar het is mooi om te zien wat een ZorgMies in huis voor positieve verandering kan brengen.

Een ZorgMies is liefdevol, empathisch, geduldig, denkt mee in oplossingen en is er echt voor u. Van dagelijkse verzorging, tot boodschappen doen en van huishoudelijk werk tot begeleiding bij afspraken. Het is zelfs mogelijk 24/7 een ZorgMies in huis te hebben. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Graag kijk ik samen met u wat ik voor u en uw naasten kan betekenen, zodat ZorgMies ook voor u het leven leuker kan maken.

 

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶