Over ZorgMies Westerkwartier-Noordenveld

Tineke Renkema en Tineke Rodenboog, beide opgegroeid en woonachtig in het Westerkwartier, kennen elkaar al jaren en hebben vanuit hun persoonlijke en zakelijke achtergrond ervaring met zorggerelateerde zaken.

Tineke Renkema“Al 15 jaar ben ik mantelzorger voor mijn ouders. Eerst voor mijn vader en na zijn overlijden voor mijn moeder.” In onze huidige, hectische samenleving is er soms weinig aandacht voor ouderen. Een beetje hulp kan al een wereld van verschil maken. 

Ouderen weten prima wat ze wel of niet willen en door goed naar ze te luisteren kunnen wij zorg bieden die aansluit bij hun wensen. Of het nu gaat om huishoudelijke hulp, samen een lekkere maaltijd bereiden, boodschappen doen of andere niet-medische hulp, wij zorgen voor een vast en vertrouwd gezicht die komt op tijden dat het hen past.

Tineke Rodenboog“Als moeder van 4 kinderen, waarvan 2 dochters met een beperking (maar met ontzettend veel mogelijkheden!) weet ik als geen ander wat het is om zorg te vragen én te verlenen. Op dit moment ben ik samen met enkele andere mensen druk met het opzetten van een kleinschalige woonvorm in ons dorp Opende (het gezinsvervangend tehuis van vroeger) in de combinatie met levensloopbestendige appartementen voor ouderen. Dat zij wat voor elkaar kunnen betekenen, daar ben ik van overtuigd!

Ik heb voor mijn beide dochters (ze zijn 18 en 30 jaar) al heel wat zorgverleners voorbij zien komen. U kent vast het reclamespotje wel van “geschikt of ongeschikt”…… ik wil natuurlijk alleen “geschikte” én de beste zorgverleners voor mijn dochters en dat wens ik ook voor u.

Wat doen we?
Wij helpen u om de juiste ZorgMies (m/v) te vinden, lief, betrouwbaar en behulpzaam. Ook kunnen wij samen met u kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de kosten. Daarnaast regelen we alle administratieve rompslomp.

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 
U kunt ons ’s morgens bereiken op 06-46694413 (Tineke Renkema) of ’s middags op 06-53947665 (Tineke Rodenboog).
U kunt ons ook mailen, ons mailadres is: wkn@zorgmies.nl 

Lees meer over ZorgMies

Drie nieuwe ZorgMies vestigingen

1 juni 2020

ZorgMies Nederland is trots! Drie ambitieuze ondernemers starten een nieuwe vestiging. Vanaf 1 juli 2020...

Lees meer →

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan mantelzorgers in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht

9 september 2020

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 8 september op uitnodiging van ZorgMies Nederland een werkbezoek...

Lees meer →

ZorgMies Ridderkerk per 1 januari 2020 van start

1 januari 2020

Simone van der Veen is de nieuwe licentienemer voor ZorgMies Ridderkerk!  Zij is 1 januari...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl