Over ZorgMies Rotterdam

Nicolette Bol Raap (1970) woont samen en is moeder van drie kinderen waarvan de jongste net begonnen is op de lagere school. Een belangrijke mijlpaal in haar gezin aangezien Nicolette er na de geboorte van haar dochter heel bewust voor heeft gekozen  haar carrière te onderbreken, om nog één keer te genieten van de eerste mooie jaren met haar dochter. Nu zij overdag naar school gaat  kan Nicolette zich bezighouden met een nieuwe uitdaging: ZorgMies regio Rotterdam.

Een belangrijke eigenschap van Nicolette is haar vermogen om te organiseren. Zij komt uit een ondernemend gezin met een medisch georiënteerde achtergrond. Haar persoonlijke interesse ligt in het voelen en begrijpen van mensen. Toen vanuit ZorgMies Nederland een beroep op haar werd gedaan om de functie van directeur regio Rotterdam op zich te nemen, aarzelde zij geen moment en greep de uitdaging met beide handen aan.

Nicolette heeft zich ten doel gesteld om mensen zo veel mogelijk in hun eigen omgeving te laten verblijven. Voor haar is het essentieel dat de omstandigheden in ieders leefomgeving optimaal zijn. Behoud van eigen routine, vertrouwdheid en gevoel van veiligheid  hebben daarbij haar aandacht. Met ZorgMies wil zij dat mogelijk maken.

 Nicolette wil zich onderscheiden door medewerkers aan zich te binden die betrokken, doortastend en empathisch zijn. Uit het verleden is gebleken dat zij in staat is steeds medewerkers te selecteren die zich in deze kernwaarden herkennen. Haar doel is de juiste mensen met elkaar in contact te brengen.

Voor meer informatie:

T   010 – 76 40 898
E   rotterdam@zorgmies.nl

Lees meer over ZorgMies

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan mantelzorgers in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht

9 september 2020

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 8 september op uitnodiging van ZorgMies Nederland een werkbezoek...

Lees meer →

ZorgMies De Bilt opent haar deuren

2 februari 2020

Met ingang van 1 februari 2020 opent Angelique Kalverda vanuit Maartensdijk de deuren van haar...

Lees meer →

Wat betekent een tweede coronagolf voor de mantelzorg?

1 augustus 2020

In maart werden er in Nederland maatregelen genomen om de verspreiding van coronavirus te beperken....

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl