Over ZorgMies regio De Langstraat

ZorgMies De Langstraat ondersteunt en ontzorgt. Wat voor zorgvraag u ook heeft wij gaan ermee aan de slag. Of het nu 2 uur per week is of 24/7.

Mieke Boons van ZorgMies De Langstraat heeft een verpleegkundige achtergrond en als zodanig velen jaren ervaring in ziekenhuis, verpleeghuis en thuiszorg. Maar ook als mantelzorgster. Zo heeft zij ervaren dat ‘zorgen’ thuis heel belangrijk is voor alle partijen. Thuis kunnen blijven wonen in je eigen vertrouwde omgeving is een groot goed. Zij kijkt nu terug op mooie waardevolle jaren. Als licentiehouder bij ZorgMies Nederland voor regio De Langstraat staat zij nu voor ú klaar. Voor jong en oud!

Mieke aan het woord: “Waarom ZorgMies De Langstraat?”

“Als verpleegkundige stond ik dicht bij de patiënt. Ik denk daarbij terug aan mooie momenten. Blije gezichten en dankbare patiënten. Maar ook mijn mantelzorgperiode heeft me veel voldoening gegeven. Later, als planner en relatiemanager in de zorg mistte ik het persoonlijk contact en het zorgen voor anderen.  

Gelukkig kwam ZorgMies Nederland op mijn pad. Ik heb daarin de organisatie gevonden die bij me past, thuishulp bieden die cliënten zich wensen. Ondersteunen en ontzorgen in de eigen omgeving waar ieder zich veilig en vertrouwt voelt. Mijn streven is ZorgMiesen te selecteren die betrokken zijn, betrouwbaar en empathisch. Met een hart voor zorg. Met als doel de perfecte match te maken. Weer blije gezichten te zien!”

ZorgMies De Langstraat ondersteunt en ontzorgt. Wat voor zorgvraag u ook heeft wij gaan ermee aan de slag. Of het nu 2 uur per week is of 24/7.

Alles met aandacht voor een goede balans.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Mieke om uw wensen te bespreken. U kunt haar telefonisch bereiken: 06-28404637 of per mail: delangstraat@zorgmies.nl  

Lees meer over ZorgMies

In het boek 'De Vrolijke Mantelzorger' omschrijft huisarts Naomi Dongelmans 7 strategieën om de beste zorg te verlenen bij dementie als mantelzorger

De Vrolijke Mantelzorger

23 feb 2021

In Nederland leven naar schatting 280.000 mensen met dementie en omdat wij steeds ouder worden...

Lees meer →
Gratis Webinar De Vrolijke Mantelzorger

Webinar: ‘De Vrolijke Mantelzorger’

07 apr 2021

Zorg bieden aan je naasten is erg dankbaar, maar het kan ook heel zwaar zijn....

Lees meer →
Tips voor mantelzorgers tijdens vakantie respijtzorg vervangende mantelzorg

Webinar: Tips voor mantelzorgers tijdens de zomervakantie

29 jun 2021

Soms heb je als mantelzorger even tijd voor jezelf nodig. Nu de zomervakantie in zicht...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp