Over ZorgMies MerweCare

Op zoek naar mantelzorgondersteuning in Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Vijfheerenlanden Gorinchem en Molenlanden? ZorgMies MerweCare helpt u bij uw zorgvraag.

Met veel zorg en liefde zorgen zij dat iemand met dementie zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen in zijn of haar vertrouwde omgeving. Deze taak wordt op termijn steeds zwaarder. Zo zwaar dat ook de gezondheid van de mantelzorger in het geding komt. ZorgMies MerweCare zorgt ervoor dat de mantelzorger ontlast wordt. Door gedurende de week tijdelijk de zorg over te nemen kan de mantelzorger even op adem komen. ZorgMies MerweCare biedt persoonlijke ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten. Als aanvulling op de thuiszorg met altijd één vast gezicht.

Langer thuis met extra hulp

ZorgMies MerweCare biedt ook zorg voor ouderen die langer thuis willen blijven wonen of aan mensen die extra hulp nodig hebben. De werkzaamheden zijn heel divers. Zo wordt er met cliënten samen gekookt, worden er boodschappen gedaan, spelletjes gespeeld, gewandeld, ondersteuning geboden bij de persoonlijke verzorging en gezellige gesprekken gevoerd. Daarnaast biedt ZorgMies MerweCare slaap- en waakzorg en 24-uurs ondersteuning als aanvulling op de thuiszorg. Ook begeleid vervoer naar een ziekenhuis, een museum of een wandeling in het bos behoort tot de mogelijkheden. Dit alles onder begeleiding van een vast gezicht. Niet alleen als helpende hand, maar ook voor de gezelligheid.

Meer informatie over ZorgMies Merwecare

ZorgMies MerweCare is werkzaam in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en maakt onderdeel uit van ZorgMies Nederland. Met meer dan 40 vestigingen en vele honderden medewerkers bieden we dagelijks mantelzorgondersteuning aan een grote groep mensen. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.zorgmies.nl of bel op telefoonnummer 078-2057025.

Hartelijke groet,

ZorgMies MerweCare

René van der Velden & Arwin Mijnster

 

Lees meer over ZorgMies

Ook tijdens deze weersomstandigheden staat ZorgMies klaar. Ook met spoed

Zwaar winterweer? Ook nu staat ZorgMies voor u klaar!

08 feb 2021

Hoewel de eerste week van februari aanvoelde als het begin van de lente, vliegen nu...

Lees meer →
ZorgMies De Langstraat ondersteunt en ontzorgt. Wat voor zorgvraag u ook heeft wij gaan ermee aan de slag. Of het nu 2 uur per week is of 24/7.

Nieuwe ZorgMies-vestiging!

03 nov 2020

ZorgMies blijft groeien. Het streven van Jeannette Kooiman & Margriet Melles (oprichters van ZorgMies Nederland)...

Lees meer →

Wat betekent een tweede coronagolf voor de mantelzorg?

01 aug 2020

In maart werden er in Nederland maatregelen genomen om de verspreiding van coronavirus te beperken....

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp