Aanvullende Mantelzorg ZorgMies Alkmaar

Over ZorgMies IJmond

Thuishulp in de gemeenten Heemskerk, Velsen en Beverwijk

Verbinden, begeleiden​, ver- en ontzorgen is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Voor mij voelt het goed om andere mensen in hun kracht te zetten, zoveel mogelijk het leven te laten leven wat ze graag zouden willen en als dat moet​, met een beetje hulp en ondersteuning. Zodat het leven zowel voor hen​, als hun netwerk een stuk leuker kan worden.

Vanuit mijn werk in de verstandelijk gehandicaptenzorg, en daarvoor toerisme, en het runnen van een rolstoeltoegankelijke B&B in Alkmaar, heb ik veel ervaring met verschillende beperkingen die er kunnen ontstaan of al aanwezig zijn in iemands leven.

"Verbinden, begeleiden, ver- en ontzorgen is waar mijn hart sneller van gaat kloppen!"

Mijn wortels liggen in Velsen, en ben er nog steeds regelmatig te vinden. Mijn ouders wonen er nog steeds. Samen met mijn zus ontzorgen wij hen de laatste jaren en doen we terug wat zij vroeger voor ons gedaan hebben. En dat voelt goed. 

Dat wil ik ook, samen met de ZorgMiesen​ en -Siemen voor meer mensen in de IJmond gaan betekenen. Voor hen die wellicht niet altijd een vangnet hebben maar wel een luisterend oor, gezelligheid en extra zorg of begeleiding nodig hebben. Dit zou ook in een woonvoorziening kunnen zijn .Maar ook voor ouders van een kind met een beperking, die eens wat lucht nodig hebben, om ook aandacht te kunnen geven aan anderen, en aan zichzelf.

Ik sta, samen met mijn team, voor u klaar om u te helpen waar nodig!

Dag tegen ouderen mishandeling
Mantelzorg Nieuws

Dag tegen Ouderenmishandeling

Ouderenmishandeling komt overal voor, ook bij jou in de buurt. Op donderdag 15 juni, de Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor het

Lees meer ⟶