ZorgMies Hardenberg biedt thuishulp op maat zodat u langer, prettig kunt thuiswonen

Over ZorgMies Hardenberg

Persoonlijke ondersteuning in Hardenberg voor uzelf of voor uw naaste(n)

Mijn naam is Ingrid Nijzink en samen met Jan woon ik in het mooie dorpje Anevelde, we hebben 3 kinderen en 2 honden.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als activiteitenbegeleider voor mensen met dementie en de kinderopvang. De hulp voor mensen met een hulpvraag is mooi geregeld in Nederland, maar op heel veel gebieden valt er ook zeker nog winst te behalen.

Zowel in mijn werk als in mijn privé leven, heb ik regelmatig te maken gehad met een vorm van mantelzorg. Ik heb van dichtbij gezien hoe de mantelzorgers elke keer, uit liefde… de eigen grens overschrijden ten behoeve van degene waarvoor ze aan het werk zijn. Door in de regio Hardenberg een kantoor van Zorgmies te openen, hoop ik daar met enthousiaste en gemotiveerde zorgmiesen, mantelzorgers te kunnen gaan ontzorgen en lucht te geven in het belangrijke werk wat zij doen voor hun dierbare. Dat door middel van een goede samenwerking met ons, zij dit belangrijke werk vol gaan houden!

ZorgMies regio Hardenberg richt zich op iedereen die hulp kan gebruiken. Deze hulp kan onder andere bestaan uit; mee op ziekenhuis bezoek, kleine huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, mee op uitjes naar bijvoorbeeld het theater of samen koken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de reeks van geboden diensten, het is echt maatwerk.

"Om de zorg rondom mensen met een extra hulpvraag ook in de gemeente Hardenberg steviger neer te zetten, wil ik mijn steentje bijdragen door cliënten met een hulpvraag en gemotiveerde Zorgmiesen bij elkaar te brengen"

Om de zorg rondom mensen met een extra hulpvraag ook in de gemeente Hardenberg steviger neer te zetten, wil ik mijn steentje bijdragen door cliënten met een hulpvraag en gemotiveerde Zorgmiesen bij elkaar te brengen.

ZorgMies wordt ook vaak ingeschakeld om de vaste mantelzorger te ontlasten. Dit kan op allerlei manieren geboden worden, wij zoeken voor elke vraag een goede oplossing in samenwerking met de cliënt. Daarbij ontzorgen wij de mantelzorger voor een bepaalde periode. Onze Zorgmies neemt de zorg voor uw ouder, partner of kind daarmee `even` van u over. De ZorgMies kan de dingen die het leven leuk maken haalbaar maken. Dit heeft uiteindelijk een positieve uitwerking op de gezondheid en de gehele gemoedstoestand. Niemand hoeft zich eenzaam te voelen, dat is het uitgangspunt van ZorgMies Nederland.   Heeft u een zorg of hulp vraag en wilt u graag dat wij met u meedenken, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor elke situatie is er tenslotte een passende oplossing. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06 18192282 of stuur een mail naar: hardenberg@zorgmies.nl.   Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen en deze af te stemmen op uw persoonlijke situatie.Wij laten ons bij de invulling van de hulpvraag altijd leiden door de wensen van de cliënt. Vervolgens komen wij met een maatwerkoplossing.

Met vriendelijke groet;

Ingrid Nijzink

ZorgMies Zwolle vertelt over aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers in de regio Zwolle op RTV Hattem.
Zorgmies Zwolle

ZorgMies Zwolle op de radio!

Majanka en Gineke van ZorgMies Zwolle werden vorige week uitgenodigd bij RTV Hattem om te vertellen over de aanvullende ondersteuning voor mantelzorgers. Benieuwd naar hun

Lees meer ⟶