Welkom bij ZorgMies regio Maas & Peel

Mantelzorgondersteuning in Mook & Middelaar, Gennep en Bergen in Limburg en de gemeenten Cuijk, Mill & St Hubert, Grave, Boxmeer, Boekel, Gemert en Bakel.

U wil langer thuis blijven wonen, maar u kunt wel wat extra hulp gebruiken? ZorgMies Maas & Peel biedt mantelzorgondersteuning die aansluit bij uw wensen. Benieuwd wat ZorgMies voor u kan betekenen? Neem contact op met Maaike van Oostrum.

Over ZorgMies Maas & Peel

3 september 2020

ZorgMies Maas & Peel wordt gerund door Maaike van Oostrum, getrouwd met Martijn en moeder van dochter Wies. “Nadat ik in 1996 afstudeerde aan de opleiding Activiteitenbegeleiding ben ik aan...

Lees meer →

ZorgMies biedt ondersteuning die bij u past in de regio Maas en Peel

Hulp in huis

Begeleid vervoer

24-uurs zorg

Slaap- en waakservice

Kies voor de voordelen van ZorgMies

Vraag uw zorg aan

Binnen 1 werkdag reactie

Respijtzorg

Als je goed genoeg voor je zelf zorgt, dan kun je als mantelzorger ook voor je naaste blijven zorgen. Een tijdelijke adempauze waarbij je even tot rust komt en de zorg aan iemand anders overlaat wordt respijtzorg genoemd. Er zijn in het algemeen verschillende vormen van respijtzorg..

Altijd een vestiging bij u in de buurt

Persoonlijke zorg in uw regio

ZorgMies is door bijna heel Nederland actief. Met meer dan 30 vestigingen in verschillende regio’s door Nederland kunnen wij u voorzien van mantelzorg ondersteuning. 

Benieuwd wie uw contactpersoon in de regio is? Zoek hier direct op uw postcode of woonplaats.

Vind uw regio