Maak kennis met ZorgMies ’t Groene Hart

ZorgMies-groene-hart

Het kantoor van ZorgMies regio ‘t Groene Hart bestaat sinds 1 februari 2018 en wordt geleid door
Jolanda Malipaard.

Jolanda neemt jarenlange ervaringen mee vanuit het bedrijfsleven als procesmanager en heeft haar beginjaren in haar werkzame leven 8 jaar in de zorg gewerkt en gestudeerd. Jolanda is maatschappelijk zeer betrokken bij verschillende projecten in Bodegraven. In 2017 heeft zij besloten om het roer helemaal om te gooien en te gaan doen wat haar hart haar ingeeft, zorgen voor en met mensen.

“Hier word ik een heel blij mens van en het geeft me energie, geen dag is hetzelfde en de vele blije gezichten maken me gelukkig.” Jolanda ziet in haar directe omgeving hoe belangrijk het voor ouderen is om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het lukt niet iedereen om dat zelfstandig, zonder begeleiding of ondersteuning, te kunnen blijven volhouden. Tegelijkertijd zie je dat het netwerk van de ouderen vaak overbelast wordt met de zorg voor hun naasten. Mantelzorg neemt in grote mate af doordat veel mensen de weg naar een betaalde baan weer vinden. Niet alleen het aantal ouderen maar ook jongeren die afhankelijk zijn van extra zorg of mensen die ontslagen worden uit het ziekenhuis en thuis hulp nodig hebben nemen toe. In al deze situaties kunnen wij een helpende hand bieden.
 
ZorgMies regio ‘t Groene Hart wil daarbij een handje helpen. Niet alleen om het netwerk te ontlasten, maar ook om wat eenzame uurtjes op te vullen, samen een boodschap te doen, kleine huishoudelijke klusjes op te knappen, mee naar het ziekenhuis te gaan. ZorgMies ’t Groene Hart luistert naar de wensen van mensen en gaat op zoek naar de juiste match voor langere periode, zodat men niet steeds een ander persoon over de vloer heeft, maar vertrouwd raakt met zijn of haar ZorgMies. Onze ZorgMies kan ook incidenteel ingezet worden op momenten dat de vaste mantelzorger op vakantie of afwezig is, en het nodig is om regelmatig even bij vader/moeder/ partner langs te gaan. 

Dit zijn een aantal voorbeelden, wij leveren maatwerk. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt mij bereiken op het volgende telefoonnummer: 0172 – 787 560 of mail: groenehart@zorgmies.nl

ZorgMies regio ’t Groene Hart levert haar diensten in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Lees meer over ZorgMies

Gratis mantelzorgtas voor mantelzorgers

21 september 2020

Ben jij mantelzorger en is jouw bordje overvol? En wat kan er van jouw bordje...

Lees meer →

Rijk van Nijmegen wordt Maas & Peel

2 juni 2020

Met ingang van 1 augustus aanstaande wordt de naam ZorgMies Rijk van Nijmegen gewijzigd in...

Lees meer →

ZorgMies Mierlo: ‘Week tegen Eenzaamheid 2020’

21 september 2020

In de week van 1 t/m 8 oktober is het de ‘Week tegen Eenzaamheid’. In...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl