Maak kennis met Majanka & Gineke

ZorgMies Zwolle mantelzorgondersteuning in de regio zwolle

Zorgmies regio Zwolle e.o. is in september 2017 opgericht door Gineke Meering (rechts op de foto) en Majanka Heesemans. 

Inmiddels is de vestiging van ZorgMies regio Zwolle e.o. uitgegroeid tot een prachtige organisatie met een zeer warm team van lieve en betrokken ZorgMiesen. Vele bijzondere ontmoetingen, hartverwarmende en emotionele levensverhalen. Passende zorg of hulp bieden is in al die jaren dat wij Zorgmies regio Zwolle e.o. runnen onze drive!

Wij hebben samen een brede ervaring in de zorg en onze kracht ligt dan ook in een sociaal-maatschappelijke omgeving. Onze jarenlange vriendschap versterkt onze professionele manier van werken. We kennen elkaars talenten, we weten wat we aan elkaar hebben en waar onze kracht ligt.

“De ZorgMies kan de dingen die het leven leuk maken haalbaar maken.”

ZorgMies regio Zwolle e.o. richt  zich op iedereen die hulp kan gebruiken. Dit doen wij door een vaste ZorgMies te selecteren op de vraag van onze cliënten. Deze hulp bestaat onder andere uit; mee op ziekenhuis bezoek, kleine huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, mee op uitjes naar bijvoorbeeld het theater of samen koken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de reeks van geboden diensten, het is echt maatwerk.

ZorgMies wordt ook vaak ingeschakeld om de vaste mantelzorger te ontlasten. We kunnen door deze aanpak naadloos maatwerk leveren vanuit de wensen en behoeften van de cliënt. Daarbij ontzorgen wij de mantelzorger voor een bepaalde periode. Onze Zorgmies neemt de zorg voor uw ouder, partner of kind daarmee `even` van u over.

De ZorgMies kan de dingen die het leven leuk maken haalbaar maken. Dit heeft uiteindelijk een positieve uitwerking op de gezondheid en de gehele gemoedstoestand. Niemand hoeft zich eenzaam te voelen, dat is het uitgangspunt van ZorgMies Nederland. 

Heeft u een zorg of hulp vraag en wilt u graag dat wij met u meedenken, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor elke situatie is er tenslotte een passende oplossing.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 038 – 78 20 560 of stuur een mail naar:  zwolle@zorgmies.nl.  

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen en deze af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Lees meer over ZorgMies

Het is de ‘Maand van de Mantelzorg’. Daarom bedacht ZorgMies Zwolle in samenwerking met het restaurant Bokkers te Buiten en het Steunpunt Mantelzorg Zwolle een leuke actie om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

ZorgMies regio Zwolle bedankt mantelzorgers

17 nov 2020

Het is de ‘Maand van de Mantelzorg’. In deze maand staan wij in heel Nederland...

Lees meer →

Prinsjesdag 2020: Ondersteuning van mantelzorgers belangrijker dan ooit

29 sep 2020

De sobere Prinsjesdag klonk ook door in de aandacht die er was voor mantelzorgers in...

Lees meer →
Burgemeester brengt bezoek aan mantelzorger zwijndrecht

Burgemeester bezoekt mantelzorger in Zwijndrecht

25 jun 2021

Woensdag 23 juni heeft burgemeester Hein van der Loo een werkbezoek gebracht aan ZorgMies Nederland...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp