Maak kennis met José

hellevoetsluis-jose-zorgmies

Ik ben Jose van Neck en ik ben geboren en opgegroeid in Hellevoetsluis, waar ik nog steeds woon met mijn gezin.

Toen begin dit jaar Corona ons allemaal verraste, ben ik mij actief in gaan zetten voor mensen die door omstandigheden echt de deur niet uit konden. Vanaf deze tijd overheerste bij mij het gevoel dat ik zelf meer wilde doen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Ik volgde ZorgMies Nederland al een tijd via social media en ik vond het mooi om te zien wat zij voor mensen betekenen. De tijd nemen voor iedereen en vooral persoonlijke aandacht geven, dat spreekt mij enorm aan. Ik heb contact opgenomen met ZorgMies Nederland om te kijken wat mijn bijdrage zou kunnen zijn.

En ik ben erg trots te mogen zeggen dat vanaf 1 augustus 2020 ZorgMies Hellevoetsluis een feit is.
Ik heb er ontzettend veel zin in!

Wat kan ZorgMies Hellevoetsluis voor u betekenen?
Wanneer we ouder worden of als we er alleen voor komen te staan, zijn de dagelijkse klusjes soms niet zo eenvoudig meer. Maar met de juiste ondersteuning kan veel gewoon door gaan.  Een ZorgMies is er om het leven voor u leuker te maken!

Een gezellig gesprek voeren, samen een boodschap doen, een spelletje doen of de krant lezen, een wandeling maken, een kopje koffiedrinken, samen koken, zorgen dat het huis gezellig is.  Het zijn vaak juist de simpele dingen die ons leven fijner maken.

Maar ZorgMies Hellevoetsluis kan meer betekenen. Wij kunnen ook mee als begeleiding voor een gezellig dagje weg, bezoek aan een arts of ziekenhuis of vervanging van een mantelzorger. Leeftijd speelt hierin geen rol, we zijn er ter ondersteuning voor de leeftijd van 3 tot 103. Iedereen verdient goede zorg!

ZorgMies Hellevoetsluis biedt veel persoonlijk contact en een vertrouwd gezicht van een vaste ZorgMies, die langskomt op de dagen van uw keuze.

En wist u dat deze zorg in veel gevallen zelfs vergoed wordt?

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op via e-mail hellevoetsluis@zorgmies.nl of op telefoonnummer 06-25339063. U kunt mij ook via Whats App bereiken. Samen bespreken we dan de mogelijkheden.

De Regio bestaat uit Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Oudenhoorn, Geervliet en Heenvliet.

Wil je zelf als ZorgMies aan de slag? Ook dan kan je contact met mij opnemen!

Lees meer over ZorgMies

ZorgMies Ridderkerk per 1 januari 2020 van start

1 januari 2020

Simone van der Veen is de nieuwe licentienemer voor ZorgMies Ridderkerk!  Zij is 1 januari...

Lees meer →

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan mantelzorgers in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht

9 september 2020

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 8 september op uitnodiging van ZorgMies Nederland een werkbezoek...

Lees meer →

ZorgMies De Bilt opent haar deuren

2 februari 2020

Met ingang van 1 februari 2020 opent Angelique Kalverda vanuit Maartensdijk de deuren van haar...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl