Maak kennis met Fleur Deuss

zorgmies-soest-baarn

Van harte welkom bij ZorgMies Soest-Baarn

Wie betaalde mantelzorg nodig heeft, voor korte of voor langere tijd, kan bij ons terecht. Of het nu gaat om samen wandelen, koffiedrinken, koken of een andere hobby ondernemen. Of misschien heb je hulp nodig bij licht huishoudelijk werk of de administratie.

Mantelzorg ontvangen is heel persoonlijk; de zorgverlener komt immers bij je thuis en dan is een goede klik en wederzijds vertrouwen heel belangrijk. Als je bij ons komt met een zorgvraag bespreken we tijdens een persoonlijke kennismaking, met welke ondersteuning je het beste geholpen bent. 

Mantelzorg geven is ook heel persoonlijk. Daarom leren we elke ZorgMies persoonlijk in haar of zijn thuisomgeving kennen. Welke soort zorg lever je graag, wat zijn jouw ervaringen met zorg en met mensen die zorg nodig hebben? Wat zijn je hobby’s en interesses? Zo zorgen wij voor de perfecte match.  Onze dienstverlening is gericht op zorgvragers van alle leeftijden; onze ZorgMiesen leveren zorg aan huis, zij zijn betrokken, behulpzaam en bieden een luisterend oor. Dat maakt het leven net wat aangenamer als zij of hij langs komt!

Het gezicht achter ZorgMies Soest-Baarn

Fleur Deuss (1967) woont met haar twee zoons in Soest en richtte dit jaar ZorgMies Soest-Baarn op.

“Mensenwerk vormt de rode draad in mijn (werkende) leven. Op de hotelschool voelde ik me helemaal thuis en kon ik me naar hartenlust verder ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid en dienstverlening. In mijn loopbaan draait het steeds om mensen – binnen gastvrijheid, personeelszorg, talentontwikkeling maar ook in de thuiszorg.

Mijn ervaringen hebben me geleerd hoe belangrijk het is, om op een ander te kunnen leunen als het je echt even niet meer alleen lukt. Dat voedde mijn motivatie om de lieve hulp die ik heb mogen ontvangen, weer door te geven aan anderen.

Via een vriendin, die eerder dit jaar een ZorgMies vestiging opende, kwam ik in aanraking met ZorgMies. Hier vond ik wat ik zocht; maatschappelijk relevant werk waar ik een verschil kan maken. Een eerlijk en eenvoudig concept waarin ik met aandacht mensen kan helpen, verbinden en zich thuis laten voelen.” 

Wilt u kennismaken?

Heeft u vragen of wilt u het gewoon een keertje uitproberen? Dat kan! Wij hebben geen lange wachtlijsten en kunnen u vaak direct helpen met uw wensen. Onze dienstverlening kan veelal vergoed worden vanuit een PGB.

ZorgMies Soest-Baarn staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige mantelzorg zodat alle cliënten passende hulp kunnen krijgen in Soest, Baarn, Soesterberg, Lage Vuursche en Eembrugge.

Fleur Deuss
Soest-Baarn@zorgmies.nl
06 – 51 64 90 37

Lees meer over ZorgMies

ZorgMies Ridderkerk per 1 januari 2020 van start

1 januari 2020

Simone van der Veen is de nieuwe licentienemer voor ZorgMies Ridderkerk!  Zij is 1 januari...

Lees meer →

Overbelaste mantelzorger? Doe de mantelzorgtest!

2 juli 2020

Als mantelzorger van een ouder of kind krijgt u vaak een hoop op uw bord....

Lees meer →

Gratis mantelzorgtas voor mantelzorgers

21 september 2020

Ben jij mantelzorger en is jouw bordje overvol? En wat kan er van jouw bordje...

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl