Welkom bij ZorgMies 't Groene Hart

Zoekt u als mantelzorger ondersteuning bij de zorg voor uw naaste(n) of zoekt u thuishulp voor uzelf? ZorgMies ’t Groene Hart biedt persoonlijke zorg zodat u of uw naaste(n) lang zelfstandig thuis kan wonen in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas. 

Jolanda Malipaard

Ik word een heel blij mens van dit werk en het geeft me energie. Geen dag is hetzelfde en de vele blije gezichten maken me gelukkig.

Gezelschap in 't Groene Hart

Heeft u of uw naaste behoefte aan gezelschap? Bijvoorbeeld een gezellige wandeling of een bezoek aan een museum. ZorgMies ’t Groene Hart biedt gezelschap aan jong en oud, om eenzaamheid te voorkomen, in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas.

Hulp in Huis in 't Groene Hart

Langer thuiswonen in ’t Groene Hart kan met goede thuishulp van ZorgMies. Onze ZorgMies kan bijvoorbeeld samen met u koken of voert licht huishoudelijk werk uit. Zo behoudt u of uw naaste(n) zelfstandigheid en een goede structuur in het dagelijks leven. 

Hulp in huis voor senioren langer thuiswonen

Wat vinden onze cliënten?

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’ kunt u lezen wat de ervaringen zijn met ZorgMies ’t Groene Hart of zelf een recensie schrijven.

 • Fantastisch!
  Antoinette
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Uitstekend!
  Acute zorgvraag; hulp met koken en gezelschap voor vier avonden in de week voor mijn moeder, snel ingevuld door Maaike van Zorgmies Maas en Peel. Julia en Annemiek zijn zeer toegewijde, betrokken en plezierige zorgverleners. We zijn ontzettend blij met de ondersteuning, we voelen ons op deze avonden echt ontzorgd!
  Sylvie
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd
  Na een kennismakingsgesprek direct duidelijk dat de organisatie laagdrempelig is en maatwerk kan leveren met mensen die vanuit overtuiging en hun hart werken. Dit hebben we in de praktijk ook zo ervaren. Geen wisselingen of uitzonderingen, heel betrouwbaar in afspraken. Ontzorgend voor mantelzorg. Heel fijn!
  Heidy
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Fantastische zorg, betrokken, geweldige ondersteuning
  Dankzij de oudere verpleegkundige in juni 2021 in contact gekomen met Maaike van ZorgMies Maas en Peel. Maaike voelde bij de intake gelijk aan waar de zorgbehoefte lag en wie de geschikte ZorgMies voor mijn ouders kon zijn. Sinds juli 2021 komt "onze" ZorgMies Annelies wekelijks bij mijn ouders. De klik was er meteen en mijn ouders kijken wekelijks uit naar het bezoekje van onze "ZorgMies". Ze maakt het persoonlijk, geeft enorm veel vertrouwen, denkt mee en ze is een gewoon een fantastische en lieve ondersteuning voor mijn ouders. Wij zijn ontzettend blij met ZorgMies!
  Linda
  Review voor ZorgMies Maas & Peel
 • Zeer betrokken en flexibel
  Onze ervaring is dat ze allen zeer betrokken zijn, begrip hebben voor de uitdagingen en zeker op vele vlakken ontzorgen.
  inez
  Review voor ZorgMies Amsterdam
werken als ZorgMies een zorgzame baan werken in de zorg

24-uurs Zorg in 't Groene Hart

Soms moet u wachten op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. ZorgMies ’t Groene Hart kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/ of uw familie zorgen wij voor een team van ZorgMiesen die dag en nacht voor u klaarstaan, aanvullend op de reguliere thuiszorg. 

Slaap- en Waakservice in 't Groene Hart

Heeft u tijdens de nacht zorg nodig? ZorgMies ’t Groene Hart ondersteunt u met de Slaap- en Waakservice van ZorgMies. Een ZorgMies slaapt bij u in huis en wekt u wanneer dit nodig is. Zo geniet u en uw mantelzorger van een zorgeloze nacht. 

Werken als ZorgMies?

Op zoek naar een baan in de zorg in ’t Groene Hart?

Heb jij passie voor de zorg en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan waarbij je echt iets kunt betekenen voor iemand? Als ZorgMies ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo zorgen jullie er samen voor dat de naaste(n) zo lang en prettig mogelijk thuis kunnen wonen. Laat voor meer (vrijblijvende) informatie jouw gegevens achter.

Begeleid Vervoer in 't Groene Hart

Op bezoek bij een jeugdvriend(in) of heeft u begeleid vervoer nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? ZorgMies ’t Groene Hart brengt u van A naar B. Ook kunnen wij bij een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis verslag uitbrengen aan de mantelzorger. 

Gezinshulp in 't Groene Hart

ZorgMies helpt gezinnen in ’t Groene Hart. Heeft u een kind met een (chronische) ziekte of een handicap? Met gezinshulp van ZorgMies kunnen wij u aan huis ondersteunen bij zorg, aanvullend op de reguliere thuiszorg. Zo heeft u af en toe tijd voor uzelf of andere gezinsleden.

Ondersteuning bij Dementie in 't Groene Hart

Heeft u te maken met dementie? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. ZorgMies ’t Groene Hart biedt ondersteuning bij dementie en ontzorgt de mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Dag van de Mantelzorg

Waar zorg is, is Mantelzorg

In gesprek met Paula Bierma; Buurtwerker welzijnsorganisatie Sociaal Werk De Kop; over het Mantelzorgnetwerk. Het Mantelzorgnetwerk – sinds 2012 de plek voor alle mantelzorgers in

Lees meer ⟶