Aanbevelingen ZorgMies Breda

ZMMC_tarieven
Truus:
gecontroleerd op 25/11/2018
Heel erg fijn dat ZorgMies Regio Breda eo er het laatste half jaar was voor mijn ouders. Zo fijn om weer langs te kunnen gaan als zus   bij mijn broer i.p.v. gelijk te moeten mantelzorgen.. ZorgMies Breda e.o. BEDANKT!!
Bianca:
gecontroleerd op 03/03/2019
In de zomer van 2018 had mijn moeder palliatieve zorg nodig. Dag en nacht iemand die je niet kent om je heen is erg moeilijk. ZorgMies Breda zorgde niet alleen voor mijn moeder, maar deed veel wat mijn moeder normaal ook deed, en ontzorgde ons als kinderen dus ook. We hebben daardoor de laatste weken samen met mijn moeder door kunnen brengen, zonder elke keer dat we kwamen ook nog schoon te moeten maken en voor iedereen  koffie te zetten. Ik ben ze daarvoor zo dankbaar. Daarnaast hebben mijn moeder en wij veel gelachen met hun, het voelde vertrouwd. Om dan nog maar te zwijgen van de kennis, inzicht en de professionaliteit. Wij zijn van ze gaan houden, nogmaals dank jullie wel.
Kees:
gecontroleerd op 03/03/2019
Mantelzorg ondersteuning; nooit echt in verdiept. Tot dat  je dit ineens beseft zelf als overbelaste mantelzorger. Je googelt, leest erover enz.
ZorgMies regio Breda e.o. kwam om kennis te maken. De hulpvraag besproken, we gingen starten. Sceptisch was ik ook want ja ik deed het altijd en dacht onmisbaar te zijn. Welnee! Annette, de hoofd Mies is zo ervaren, oplossend, inzetbaar, flexibel, echt waar fantastisch! Ik kan weer vriendin van zijn i.p.v. alles te moeten regelen. ZorgMies kookt samen met mijn vriendin, op zoek naar lekkere maaltijden, boodschappen doen ze samen lekker naar buiten. En helemaal fantastisch! Annette zwemt 1 keer per week met mijn vriendin. Als slechtziend heeft mijn vriendin van 30 jaar nooit meer gezwommen en nu wekelijks. Super blij mee en mijn vriendin heeft weer levenslust gekregen. Dankbaar!
Judith:
gecontroleerd op 07/03/2019
ZorgMies ….wat een super organisatie. De laatste dagen bij schoonvader geweest om ons en schoonmoeder te ontlasten. En ZorgMies is er niet alleen voor de zieke, maar voor heel de familie en ook voor de kinderen die op dat moment veel verdriet hebben. We werden toen super opgevangen door zorg mies en voor het onbekende waar je als familie voor komt te staan bij het overlijden van je dierbare. Wij hebben echt een geweldige ZorgMies gehad. We zullen haar nooit vergeten. Bedankt voor alles.
Noortje :
gecontroleerd op 01/11/2019
Deze zomer hadden wij onverwachts hulp nodig voor onze moeder. ZorgMies kon ons meteen bijstaan vanaf de eerste dag. Ze hebben in drie  weken tijd perfect en vakkundig werk geleverd. De dames waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Nogmaals onze dank hiervoor.
Ron en Jose:
gecontroleerd op 05/05/2020
In een tijd die erg onzeker was, na een opname in het ziekenhuis, op zoek naar de juiste zorg voor moeder (91). Lichte cognitieve problematiek was toegenomen en zorg schaalde af i.v.m. Corona. Zonder indicatie voor wlz op zoek naar een toch zo goed mogelijk passend stuk welzijn. Dat hebben we gevonden bij ZorgMies. Flexibel en direct inzetbaar. Paar keer per week heel persoonsgerichte zorg naar moeder. Zij heeft erg van de contacten   genoten en wij hadden voor een deel zorg minder. Nu Moeder in zorginstelling   is gaan wonen is dit contact gestopt. Voor moeder was het een lichtpunt in haar dagen wanneer de dames kwamen. Nogmaals bedankt voor de geleverde zorg.

Lees meer over ZorgMies

In het boek 'De Vrolijke Mantelzorger' omschrijft huisarts Naomi Dongelmans 7 strategieën om de beste zorg te verlenen bij dementie als mantelzorger

De Vrolijke Mantelzorger

23 feb 2021

In Nederland leven naar schatting 280.000 mensen met dementie en omdat wij steeds ouder worden...

Lees meer →
Vandaag is het 'Dag voor Veiliger Internet' (Safer Internet Day).

Veilig online: waar let je op?

09 feb 2021

Vandaag is het ‘Dag voor Veiliger Internet’ (Safer Internet Day). Een dag die in het...

Lees meer →
vervangende mantelzorg in noord-holland

Vervangende Mantelzorg in Noord-Holland

09 sep 2021

Op zoek naar (deels) vervangende mantelzorg in Noord-Holland? ZorgMies is sterk vertegenwoordigd in deze provincie....

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp