Even voorstellen..

Mantelzorgondersteuning in Eindhoven, ZorgMies Eindhoven

Toen ik medio 2020 op LinkedIn over ‘licentienemers gezocht voor Zorgmies kantoren’ las, was ik meteen gegrepen en voelde ik dat mij zou passen als een handschoen. Na jarenlang als management ondersteuner te hebben gewerkt in profit en non-profit organisaties in verschillende delen van Nederland, nádat ik ook een paar jaar in het buitenland heb gewoond en gewerkt, voelde ik dat het tijd was voor een carrière switch.

In 2015 werden mijn ouders, toevalligerwijze beide, opgenomen in verzorgingstehuizen. Ik kwam toen eigenlijk voor het eerst in aanraking met de ouderenzorg en wat voor impact dit heeft op mensen ‘op leeftijd’. Al snel blijkt dat je als kind van een oudere ouder mantelzorger wordt, want een verzorgingstehuis kan geen volledige zorg bieden want ‘te-weinig-tijd-en-te-weinig- personeel’. Mijn ervaring is dat veel zaken rondom de zorg van mijn ouders spaak liepen door gebrekkige communicatie, dus dit onderwerp is een belangrijk speerpunt voor mijn Zorgmies kantoor. Gelukkig gaat er ook héél veel goed en hebben mijn ouders het 5 jaar later relatief best naar hun zin.

Door een rugzak gevuld met allerlei intense levenservaringen, denk ik dat ik die ervaring in combinatie met zakelijk en vooral menselijk inzicht kan inzetten voor een juiste match tussen cliënt en Zorgmies/siem”.

‘Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen’.

(Robert Ascham, geleerde, 1570)

Zorgmies Eindhoven
Nicoline Hilbrink (1962) woont, na op diverse plekken in Nederland gewoond te hebben, sinds medio 2019 in Eindhoven in het industriële, oud-Philips gebied Strijp-R. Zij woont samen met haar man en hun speelse kat. Hun twee studerende zoons hebben inmiddels het ouderlijk huis verlaten. Tevens is zij moeder van een bonuszoon die in Amsterdam woont. Vanuit Strijp-R leidt zij Zorgmies Eindhoven dat van start is gegaan in september 2020.

Binnen Zorgmies Eindhoven zijn open communiceren, oprechtheid, betrokkenheid, ruim-denkendheid, respect voor elkaar en persoonlijk contact belangrijke pijlers.

Kennismaken?
Hulp van een Zorgmies ♀/ Zorgsiem ♂ is er voor iedereen:

  • Bent u of kent u iemand die behoefte heeft aan gezelschap en een maatje zoekt?
  • Hebt u ondersteuning nodig bij de praktische dagelijkse uitvoering van taken? 
  • Bent u mantelzorger en loopt u over in het zorgen van uw naaste(n)?  Of wilt u weer ‘gewoon’ dochter of zoon zijn van uw ouder(s) en/of naaste en even geen mantelzorger zijn?
  • Heeft u jonge kinderen en behoefte aan tijd voor uzelf?
  • En er is veel meer aan zorg te bedenken dan hierboven wordt genoemd. Hebt u vragen of een Zorgmies u van dienst kan zijn? Neem in alle gevallen contact op met Zorgmies Eindhoven, want ik denk met u mee.

Bel mij op 06-29530986 of mail eindhoven@zorgmies.nl

 I also speak English.

Lees meer over ZorgMies

ZorgMies Maas en Peel biedt Mantelzorgondersteuning in Mook & Middelaar, Gennep en Bergen in Limburg en de gemeenten Cuijk, Mill & St Hubert, Grave, Boxmeer, Boekel, Gemert en Bakel.​

Rijk van Nijmegen wordt Maas & Peel

2 juni 2020

Met ingang van 1 augustus aanstaande wordt de naam ZorgMies Rijk van Nijmegen gewijzigd in...

Lees meer →

Wat betekent een tweede coronagolf voor de mantelzorg?

1 augustus 2020

In maart werden er in Nederland maatregelen genomen om de verspreiding van coronavirus te beperken....

Lees meer →

Overbelaste mantelzorger? Doe de mantelzorgtest!

2 juli 2020

Als mantelzorger van een ouder of kind krijgt u vaak een hoop op uw bord....

Lees meer →

Direct hulp nodig?

Heeft u onverwachts ondersteuning nodig? Wij kunnen u vandaag nog helpen. Bel naar: 078-7820560

  078-7820560
  info@zorgmies.nl
ZorgMies Maakt het Leven Leuker, altijd een vast gezicht bij u in de buurt voor mantelzorgondersteuning en thuishulp